Object informatie

Ganzedrift 4 , Slochteren

Op een mooie stand in Slochteren bieden wij een HALFVRIJSTAANDE WONING te koop aan. Het bouwjaar van de woning is 1984. De woning met aangebouwde stenen garage staat op een mooie kavel nabij het natuurlijke 'dorpsrandpark'. Achter de woning is ook een groene zone van bomen, struiken en gras wat een vrij uitzicht geeft. Een prachtige plek nabij de uitvalswegen naar de stad Groningen en Hoogezand. Het Schildmeer met al zijn watersportmogelijkheden is op fietsafstand bereikbaar, evenals het ecologische natuurgebied 't Roegwold op loopafstand in de achtertuin. Het openbaar van en naar de stad Groningen is uitstekend te noemen. Voorzieningen zijn op korte afstand aanwezig en het schoolaanbod is divers en dichtbij. Deze woning met energielabel 'A' is goed onderhouden en gemoderniseerd. Een bezoek meer dan waard, bel voor een bezichtiging; u bent welkom.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal (5m²) met toilet, meterkast en trapopgang naar de verdieping. Kamer met open keuken van 37,5 m² vormt een mooi geheel. De keuken is voorzien van: vaatwasser, vijf-pits gascomfoor met afzuiging, koel-vries combinatie, oven en magnetron. De bijkeuken, met achter-entree, van ca. 6 m² is nieuw gebouwd en de garage van 18 m² is vanuit de bijkeuken bereikbaar. De garage beschikt over een elektrische deur.

1e verdieping

Via de vaste trapopgang toegang tot verdieping: overloop van 5,5 m² , drie slaapkamers; respectievelijk 8, 12 en 11 m² groot. De badkamer van 4 m² is voorzien van een cabine met massage-douche, toilet, vaste wastafel en design radiator.

2e verdieping

Middels vaste trap toegang tot de tweede verdieping: zolderberging met mogelijkheid tot een slaapkamer van 22 m².

Tuin:

Voortuin met gazon en borders van ca. 70 m² en een oprit van circa 25 m². De achtertuin is groot ca. 135 m² en ook voorzien van gazon en borders met terras en een tuinhuisje van 2,5 x 2 m (5m²). Afscheiding met schuttingen en groenstroken.

Bijzonderheden

Deze halfvrijstaande woning heeft 19 zonnepanelen. Tevens is een energielabel 'A' aanwezig. De muren, het dak en de vloeren zijn geïsoleerd. NB: 'noot'van de eigenaren: "Wij hebben 9 jaar geleden dit huis gekocht vanwege de ruimte in het huis, de grote tuin, vrije ruimte achter het huis en de korte reistijd van ca. 20 minuten naar de stad Groningen. Sinds 2009 hebben we veel aan het huis verbeterd en gemoderniseerd (nieuwe keuken, nieuwe badkamer, bijkeuken, 19 zonnepanelen, etc.) en hebben we er met veel plezier gewoond. De buurt is gezellig met een mix van jong en oud, het is een huis waar je thuis komt ! "

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1984
AdresGanzedrift 4
PlaatsSlochteren 9621 CS
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:306 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: