Object informatie

Hoofdweg 122 , Slochteren

Starters en handige klussers opgelet! Op een mooie locatie in Slochteren bieden wij deze ruime vrijstaande woning met aangebouwde stenen garage te koop aan. Het geheel beschikt over een ruime inrit en een fraaie tuin. Daarnaast beschikt de woning in de huidige situatie over 3 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond. Op de verdieping is nog voldoende ruimte om een extra slaapkamer te creëren. De woning dient te worden gemoderniseerd, uiteraard naar invulling van de koper. De achter de woning gelegen tuin is ruim te noemen en biedt voldoende bezonning. Het geheel is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting Hoogezand/Groningen. Voorzieningen zijn gedeeltelijk aanwezig in Slochteren en in voldoende mate aanwezig in de omliggende dorpen/steden. Deze zijn door de gunstige ligging goed te bereiken.

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast en trapopgang naar de verdieping; toegang tot kelderruimte (ca. 10m2); toiletruimte; woonkeuken (ca. 17 m2) voorzien van rechte opstelling met o.a. koeler, 4 pits gascomfoor en afzuiging; woonkamer (ca. 24 m2) met gashaard; slaapkamer (16 m2) met wastafel; vanuit de hal toegang tot de bijkeuken; gang met achterentree en toegang tot de eenvoudige doucheruimte voorzien van douche en wastafel.

1e verdieping

Overloop met kastruimte; 2 slaapkamers (ca. 12 m2 en ca. 15 m2); zolderberging welke eventueel om te bouwen is als slaapkamer.

Bijzonderheden

- Woning is volledig voorzien van isolerende beglazing - Houten vloeren - Fraaie achter de woning gelegen tuin - Subsidie SNN € 10.000,- nog beschikbaar - Stenen garage - Gelegen nabij de uitvalswegen richting Hoogezand/A7

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1930
AdresHoofdweg 122
PlaatsSlochteren 9621 AN
Prijs:Vraagprijs € 195.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:532 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: