Object informatie

Hoofdweg 13 , Slochteren

Bieden wij namens opdrachtgevers aan een monumentale villa in het beschermd dorpsgezicht van Slochteren. Het pand is jarenlang in gebruik geweest met een gezondheidszorgfunctie/tandartspraktijk. De woning biedt vele mogelijkheden voor wonen en praktijk/kantoor of mogelijkheden voor dubbele bewoning met een mantelzorgfunctie etc. Achter de woning is een groot terrein/grasland van 1650 m² met twee paardenboxen. De woning heeft uitzicht op de fraaie en statige Fraeylemaborg met het Slochterbos als pronkjuweel in het dorp. Slochteren heeft veel cultureel erfgoed en de voorzieningen zijn op korte afstand bereikbaar. De verbindingen met auto en openbaar vervoer zijn uitstekend te noemen en het natuurgebied 't Roegwold met vele fiets en wandelmogelijkheden op korte afstand. U wordt van harte uitgenodigd om deze fraaie woning te bekijken, u bent welkom !

Indeling

Begane grond:

Entree/hal; een woonkamer aan de voorzijde met verbinding naar de keuken, met een hoekopstelling en een grote droge proviand-kelder; vanuit de kamer toegang tot de zij-hal met aansluitend een slaapkamer en een badkamer met toilet en toegang tot de verdieping. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken en de achter-hal. Tevens hier een verbinding naar de praktijkruimte met toilet en wachtkamer (zie plattegronden). De praktijkruimte is ook middels een eigen ingang toegankelijk aan de rechterkant van het huis met een eigen toegang. Aan de zijkant en achter de woning bevinden zich een garage, terras, siertuin en paardenboxen met terrein/grasland en omheining.

1e verdieping

Middels vaste trap in de zij-hal toegang tot verdieping met overloop, twee slaapkamers en twee bergzolders. Middels vlizo trap toegang tot de vliering boven het praktijkgedeelte.

Tuin:

Aan de voorzijde bestrating. Aan de zijkant de oprit naar de garage. Achter de woning een trras met siertuin. Daar achter een paardenbox met een terrein/ grasland.

Bijzonderheden

De woning wordt verwarmd middels een CV Nefit Topline installatie uit 2010. De voormalige tandarts-praktijkruimte heeft een oppervlakte van circa 35 m².

Kenmerken:

TypeVilla
Bouwjaar1922
AdresHoofdweg 13
PlaatsSlochteren 9621 AC
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:1959 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: