Object informatie

Hoofdweg 207 , Slochteren

Bieden we namens opdrachtgever te koop aan een woning aan de Hoofdweg in Slochteren met een inpandige schuur en een vrijstaande garage/schuur. Het geheel is zeer aantrekkelijk voor bewoning met bedrijvigheid. De grote inpandige schuur/werkplaats is voorzien van twee auto-bruggen met een grote overhead deur, het is geïsoleerd en heeft een vloeistofdichte vloer. De vrijstaande schuur/garage met carport is eventueel ook te gebruiken voor opslag en/of showroom. De woning is comfortabel en goed onderhouden en beschikt naast de keuken en kamer over meerder vertrekken welke dubbele bewoning zelfs mogelijk maakt. Slochteren is een dorp in het 'Woldstreek'lint en zeer nabij de provinciale weg en de autoweg A7. Het openbaar vervoer van en naar Groningen is uitstekend te noemen. Vele voorzieningen op sociaal, educatief, recreatief, cultureel en sportief gebied zijn aanwezig. Het winkelaanbod is op korte afstand aanwezig. Een object wat gezien mag worden en een bezichtiging meer dan waard is. U bent welkom !

Indeling

Begane grond:

Entree/hal (20m²) met toegang tot de keuken (21m²) met hoekkeuken (voorzien van 4-pits gas-komfoor met afzuiging, oven, vaatwasser en koeler) en de royale kamer ( 33m²) aan de voorzijde met schouw en haard. Tevens vanuit de hal, toegang tot het toilet, kastruimte en betegelde kelder (diep 1,95 m en groot 6,5m²). Aan de andere zijde van de woning, ook bereikbaar vanuit de centrale hal: 3 aparte ruimtes (ca. 50m²) welke nu in gebruik zijn als woonkamer, bijkeuken met toilet en archief. Vanuit de hal is tevens de grote inpandige schuur bereikbaar (138m²). Deze schuur/werkplaats met twee autobruggen, is geïsoleerd en heeft een vloeistofdichte vloer en het is een ruimte welke zeer geschikt is voor bedrijvigheid en/of hobby. De vrijstaande garage/schuur (7 x 10 meter) is opgetrokken in een houten dubbelwandige constructie, voorzien van betontegels met een nieuw dak (2008) met een voor-front van glas met aan de zijkant 2 garagedeuren en carport. Tevens opstelplaats voor meerdere auto's

1e verdieping

Middels vaste trap toegang tot de verdieping: overloop (4m²), aan de oostzijde een slaapkamer (7m²) met dakraam, aan de westzijde een slaapkamer met dakkapel (9m²) en met inloopkast (3,5m²) en aan de voorzijde een grote slaapkamer (23 m²) met twee kastruimtes ( 6 en 2 m²). De badkamer (4,5m²) is voorzien van douche (verdiepte douchebak) en vaste wastafel.

Tuin:

Zijtuin met vijver en terras met siertuin.

Bijzonderheden

De hal en de woonkamer zijn voorzien van vloerverwarming. Overige verwarming via de Centrale Verwarming; ketel: Intergas bouwjaar 2008.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1906
AdresHoofdweg 207
PlaatsSlochteren 9621 AJ
Prijs:Vraagprijs € 319.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:1007 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: