Object informatie

Hoofdweg 72 , Slochteren

Centraal in Slochteren bieden wij te koop aan een ruim jaren 30 woonhuis met vrijstaande loods, parkeerterrein en diepe tuin. Het woonhuis beschikt over 3 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond is gelegen. Daarnaast treft u op de begane grond ook de badkamer. Het geheel onderscheid zich door de ruime loods en het achter de loods gelegen stukje weiland, totale perceeloppervlakte is ca. 5390 m2. Het perceel is ook toegankelijk middels een afgesloten laan tussen huisnummer 74 en 78. Het geheel beschikt over een "Gemengde" bestemming en biedt derhalve ruime gebruiksmogelijkheden, hiervoor verwijzen wij u naar de site www.ruimtelijkeplannen.nl voor meer informatie.

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast en trapopgang naar de verdieping waaronder een trapkast; ruime woonkamer met fraai uitzicht over de Hoofdweg; slaapkamer; kelder; tussenhal welke beschikt over een kast en zijentree; eenvoudige toiletruimte; eenvoudige badkamer voorzien van wastafel en douche; woonkeuken met eenvoudige rechte opstelling voorzien van fornuis en afzuiging, daarnaast treft u hier de achterentree.

1e verdieping

Overloop welke toegang biedt tot 2 slaapkamers en een inloopkast.

2e verdieping

Zolderberging bereikbaar middels luik overloop en losse trap.

Bijzonderheden

- Woning wordt verwarmd middels gaskachels - Grote vrijstaande loods met werkplaats en garage, totale afmeting is ca. 14m x 25m. - Diep perceel, totale oppervlakte ca. 5.390 m2. - Gemengde bestemming - Parkeerterrein wordt deels gebruikt door de fysio (tegen betaling)

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1937
AdresHoofdweg 72
PlaatsSlochteren 9621 AM
Prijs:Verkocht onder voorbehoud
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:5390 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: