Object informatie

Hoofdweg 86 , Slochteren

Op een mooie locatie aan de doorgaande en groene Hoofdweg van Slochteren bieden wij deze ruime gezinswoning te koop aan. Dit woonhuis beschikt over een ruime garage met aansluitende werkruimte, te gebruiken als kantoor maar uiteraard ook als werkplaats. De tuin grenst aan de zuid en oost zijde aan een bosperceel wat parkachtig aandoet. Het woonhuis is op loopafstand gelegen van kind(scholen)centrum en de sporthal, bij uitstek dan ook geschikt voor een jong gezin. Gezien de oppervlakte echter voor een breder publiek toegankelijk. Subsidie verduurzaming en verbetering (€ 10.000,-) nog volledig beschikbaar voor de koper! Slochteren is een fraai dorp, centraal gelegen in de gemeente Midden-Groningen. De stad Groningen is zeer vlot te bereiken en dat geldt ook voor de grotere kernen waaronder Hoogezand-Sappemeer. Het fraaie en bovenal groene dorp is o.a. bekend van de Fraeylemaborg en de fraaie statige panden/boerderijen. Voorzieningen zijn er in ruime mate aanwezig in de omgeving.

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast, kelder en trapopgang naar de verdieping; woonkamer met half-open keuken. Vanuit de woonkamer een fraai uitzicht over de Hoofdweg met zijn kenmerkende en karakteristieke bomen, daarnaast via terrasdeur toegang tot het achter de woning gelegen terras. De keuken is voorzien van een traditionele maar degelijke hoekopstelling, o.a. voorzien van koeler, 4 pits gascomfoor en afzuiging. Vanuit de keuken toegang tot de ruime bijkeuken voorzien van wasmachineaalsluiting, achterentree en kast met CV opstelling (Nefit). Achter de woning staat een groot bijgebouw met een garage en tuinkamer, met toiletruimte. Op de verdieping is middels vlizotrap een grote zolder.De tuinkamer is CV verwarmd en kan voor vele doeleinden gebruikt worden, zoals: kantoor, hobbyruimte, dienstverlening, tuinkamer etc.

1e verdieping

Middels vaste trap toegang tot de verdieping met overloop en drie slaapkamers en een toiletruimte met wastafel. Op de overloop is een ingebouwde vaste kast. Aan de achterzijde van de woning is er één grote slaapkamer en aan de voorzijde een slaapkamer met een doorloop naar de derde slaapkamer.

2e verdieping

Zolderberging welke bereikbaar is middels vlizotrap.

Tuin:

Aan de noord-, zuid-, en oostzijde een aangelegde tuin met vijver, borders en terras. Aan de oostzijde is er voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonderheden

- De subsidie via het SNN voor woningverbetering van € 10.000,-- is nog beschikbaar, dit geldt ook voor de waardevermeerdering (€ 4.000,-) - Gelegen aan fraai bosperceel - Mooie locatie in het hart van Slochteren - Verwarming middels CV installatie (Nefit Topline uit vermoedelijk 2011) - Grotendeels voorzien van isolerende beglazing - Eventueel op korte termijn beschikbaar

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1950
AdresHoofdweg 86
PlaatsSlochteren 9621 AN
Prijs:Vraagprijs € 279.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:562 m²
Woonlagen:4

Reageer op dit object: