Object informatie

Hoofdweg 86 , Slochteren

Op een goede locatie aan de Hoofdweg in Slochteren, bieden wij namens opdrachtgever te koop aan, een vrijstaande woning met vrijstaande stenen garage en met een verwarmde tuinkamer/kantoor/hobbyruimte. Deze woning is gelegen nabij het kind(scholen)centrum en de sporthal. Naast de woning is een gemeentelijke groenstrook grenzend aan de eigen tuin met terras, borders en vijver. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Slochteren is een dorp in de Woldstreek met goede busverbindingen en op korte afstand zijn de autoverbindingen met de A7. De Fraeylemaborg, de mooiste borg van de provincie, het bos en de natuur zijn pluspunten voor deze groene omgeving. Winkelvoorzieningen nabij in de naburige dorpen en Hoogezand en Groningen (10 en 20 auto minuten). Deze woning moet u gezien hebben; wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging, u bent van harte welkom.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal met meterkast (5 x 230 V), trapopgang naar de verdieping, toegang tot de kelder en de woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer is er middels tuindeur toegang tot het terras. De open-keuken met een hoekopstelling heeft een koelkast en een 4-pitsgascomfoor met afzuiging. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken. tot de badkamer (zitbad/douche en wastafel) en tot het toilet met fontein. Tevens een kastruimte voor de CV opstelling (Nefit Topline 2011). Achter de woning staat een groot bijgebouw met een garage en tuinkamer, met toiletruimte. Op de verdieping is middels vlizotrap een grote zolder. De tuinkamer is CV verwarmd en kan voor vele doeleinden gebruikt worden, zoals: kantoor, hobbyruimte, dienstverlening, tuinkamer etc.

1e verdieping

Middels kwart-slag-trap toegang tot de verdieping met overloop en drie slaapkamers, een toiletruimte met wastafel. Op de overloop is een ingebouwde vaste kast. Aan de achterzijde van de woning is er één grote slaapkamer en aan de voorzijde een slaapkamer met een doorloop naar de derde slaapkamer. Op alle kamers zijn radiatoren aanwezig voor de verwarming.

2e verdieping

Via een vlizotrap is er toegang tot de zolder/vliering/berging.

Tuin:

Aan de noord-, zuid-, en oostzijde een aangelegde tuin met vijver, borders en terras. Aan de oostzijde is er voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonderheden

De subsidie via het SNN voor woningverbetering van € 10.000,-- is nog aan te vragen. In de ruimtelijke plannen is de bestemming: wonen. De originele bouwtekeningen zijn aanwezig. De CV installatie is een Nefit Topline uit waarschijnlijk 2011. De vloer- en raamdecoraties blijven achter in de woning. Waarschijnlijk is er een melding voor aardbevingsschade gemaakt in 2014.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1950
AdresHoofdweg 86
PlaatsSlochteren 9621 AN
Prijs:Vraagprijs € 295.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:562 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: