Object informatie

Hoofdweg 89 , Slochteren

Namens opdrachtgevers bieden wij te koop aan: Een fantastische mooie gezinswoning op een goede stand aan de Hoofdweg in Slochteren met een levensloop karakter. De ruime garage en werkplaats met een totale oppervlakte van 84 m² is een goede aanvulling op de woning. Het achterliggende erf is ingericht als terras en gazon met een houtopslag en groente/fruit kas. Slochteren is een dorp in de Woldstreek met vele voorzieningen op cultureel, historisch, educatief en sportief gebied. Rondom het dorp zijn vele 'uitloop'mogelijkheden in de natuur. Het winkelaanbod is op relatief korte afstand bereikbaar. De A7 is de grote verkeersader en via de provinciale weg binnen 5 minuten bereikbaar. Ook het openbaar vervoer van en naar de stad Groningen is uitstekend te noemen. Kijk op op onze unieke woning website hoofdweg89.nl

Indeling

Begane grond:

Zij-entree/hal van 7,5 m² met toegang tot de verdieping. Vanuit de hal tevens bereikbaar een slaapkamer van 13,5 m², het toilet en de badkamer (6m²) met douche, bad, vaste wastafel en verwarming. De bijkeuken/achterentree van 7m² is tevens de opstelplaats van de CV uit 2017 en beschikt over de witgoedaansluitingen. De hal/entree, bijkeuken, badkamer en toilet zijn belegd met plavuizen. De kamer en open keuken met hoekopstelling hebben respectievelijk een afmeting van 23m² en 18,5m². Daarnaast is vanuit de keuken ook de kelder bereikbaar. De keuken is voorzien van diverse apparatuur. De kamer en keuken zijn belegd met grenen houten vloeren. De kamer beschikt over een houtkachel en de kamer heeft veel lichtinval.

1e verdieping

Middels vaste, hardhouten open trap toegang tot de verdieping. Overloop (4,5m²) met vaste kast. Aan de voorzijde is er een royale slaapkamer met vaste kasten met een oppervlakte van 30 m², en aan de achterzijde is er een slaapkamer van 16 m², ook met vaste kasten. Alle vertrekken beschikken over dakramen en zijn belegd met kurk, vloerbedekking en vinyl.

Tuin:

Aan de achterzijde van de woning is er een erf en tuin met gazon en terras. Tevens een royale houtopslag en een groente/fruit kweekkas. Omheind met groen en schuttingen.

Bijzonderheden

De grote schuur/garage met overhead deur heeft een afmeting van 60 m² en de achterliggende werkplaats is groot 24 m², het geheel heeft een werkzolder (via een spiltrap). Tevens een extra C.V. ketel van Intergas uit 2017. De woning is geheel verbouwd in 1996 en heeft rondom nieuwe spouwmuur. Zowel het dak als de vloeren alsook de muren zijn geïsoleerd. Het geheel is voorzien van dubbele beglazing.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1921
AdresHoofdweg 89
PlaatsSlochteren 9621 AD
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:831 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: