Object informatie

Voeghouten 1 , Slochteren

In een kindvriendelijke woonwijk van Slochteren bieden wij te koop aan een royaal uitgebouwde 2/1 kapwoning! De woning is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor er een enorme woonkeuken is ontstaan. Niet alleen de oppervlakte is prettig, maar ook het feit dat er gekozen is voor een aluminium schuifpui over vrijwel de volledige breedte is een welkome aanvulling. Dit draagt namelijk enorm bij aan een licht en comfortabel interieur. Het idee dat dit ten koste gaat van de tuin valt in deze reuze mee gezien het geheel gelegen is op de hoek en daardoor u de beschikking heeft over een groter perceel in relatie tot de rest van de omgeving. Maar niet alleen beneden is er verbouwd, ook de verdieping is onder handen genomen. Er is op de voormalige garage een opbouw geplaatst waardoor er een grote slaapkamer is ontstaan. Hierin is vervolgens ook extra ruimte gecreëerd voor de wasmachine en droger. De badkamer bevindt zich aan de achterzijde over de gehele breedte van de oorspronkelijke woning. Al met al niet een standaard woonhuis! De traditionele beperkingen van dit type woning zijn dan ook volledig weggenomen. Verder valt te vermelden dat de garage op dit moment is gesplitst in een bijkeuken en berging. Uiteraard zou dit teruggebracht kunnen worden in de originele situatie. Het geheel beschikt daarnaast over een ruime oprit, en nog een carport. Slochteren is een sociaal dorp in de gemeente Midden-Groningen. Het dorp, in combinatie met de direct aangrenzende dorpen, beschikt het over een ruim aantal basisvoorzieningen. Waaronder scholen, supermarkten etc. Daarnaast is het geheel gunstig gelegen ten opzichte van de Stad Groningen, ca. 20 autominuten. Ook Hoogezand-Sappemeer en Winschoten zijn op korte afstand gelegen. Maar ook op sociaal vlak is hier voldoende te beleven. Daarnaast is er In de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in een groene gemeente, uitvloeisel hiervan is het prachtig aangelegde natuurgebied 't Roegwold.

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast en trapopgang naar de verdieping; toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje; woonkamer met open keuken (U-vormig), door de aanbouw en het vele glas is er een enorm en licht interieur ontstaan. De keuken is voorzien van een hoekopstelling met koeler, vriezer, vaatwasser, afzuiging, 4 pits gascomfoor en een oven. Vanuit de keuken toegang middels schuifpui (2 schuivende delen) tot de onderhoudsvriendelijke tuin. Daarnaast toegang tot de bijkeuken welke voorzien is van achterentree en de separate berging.

1e verdieping

Overloop welke beschikt over een separate ruimte met witgoedaansluiting. De verdieping beschikt over 3 slaapkamers, resp. ca. 16 m2, ca. 17 m2 en ca. 8 m2. Daarnaast treft u hier de royale badkamer, oppervlakte vaak ongebruikelijk voor dit type woning. De badkamer is voorzien van een 2e wandcloset, wastafelmeubel, douchecabine en ligbad.

2e verdieping

Zolderberging welke bereikbaar is middels vlizotrap.

Bijzonderheden

- Woning wordt verwarmd middels een eigen CV installatie (2013) - Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk - Ruime oprit voor meerdere auto's - Gelegen op een hoekperceel - Strook grond van de gemeente in bruikleen - Verkoper heeft reeds een aantal onderhoudszaken ter uitvoering gegeven en zal dit dus nog laten uitvoeren, het gaat hierbij om de volgende werkzaamheden: Vervanging van de achterdeur door een kunststof exemplaar welke kwalitatief gelijk is aan de voordeur, vervanging van de ramen en kozijnen op de verdieping door kunststof, vervanging van de houten gevelbekleding aan de voorzijde door kunststof (indien nodig wordt ook de isolatie hierachter vervangen), het aanbrengen van nieuwe trapleuningen voorzien van smetborden. - De platte daken zijn vervangen 2020 - Buiten schilderwerk is van najaar 2021 - De om de woning gelegen tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1989
AdresVoeghouten 1
PlaatsSlochteren 9621 DA
Prijs:Verkocht onder voorbehoud
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:259 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: