Object informatie

Windvang 6 , Slochteren

Op een schitterende plek, nabij het Slochterdiep, aan de Windvang 6 te Slochteren bieden wij te koop aan een vrijstaande woning. Deze woning heeft een zeer charmante uitstraling en staat op een ruime kavel. De woning is zowel van binnen als van buiten zeer goed onderhouden en heeft veel extra's; zoals zonnepanelen en een fraai aangelegde tuin met terrassen. De woning is levensloopbestendig met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. De bovenverdieping met overloop/vide heeft twee ruime slaapkamers. Een gezinswoning waar je 'u' tegen zegt. Slochteren is een dorp in de gemeente Midden-Groningen met een rijke culturele en historische achtergrond, de voorzieningen op velerlei gebied zijn op fiets-, en loopafstand bereikbaar. De ontsluiting naar Hoogezand en Groningen zijn op korte afstand beschikbaar. Ook het openbaar vervoer van en naar de stad Groningen zijn uitstekend te noemen. Kom en overtuig uzelf en plan een bezichtiging; u bent welkom !

Indeling

Begane grond:

Begane grond: Hal/entree van 13m² met meterkast (6x 220 V en 2x aardlekschakelaar) en ruim toilet met fontein van 2,5 m². Vanuit de hal toegang tot de verdieping, de kamer/half-open-keuken, slaapkamer en badkamer. De kamer met veel lichtinval heeft een inbouw houtkachel (type open haard); de kamer heeft een oppervlakte van 32,5 m², de half open keuken van 12 m² is voorzien van een rechte opstelling met een koelkast, vaatwasser (nieuw, merk AEG), keramische kookplaat met nieuwe afzuiging en oven; tevens een vaste proviandkast. De badkamer (4m²) is voorzien van een inloopdouche en een badkamermeubel; de slaapkamer van 10 m² is ook als hobby cq kantoorruimte te gebruiken. De bijkeuken van bijna 6 m² met vaste bezemkast is voorzien van de witgoedaansluitingen voor wasmachine en wasdroger. De inpandige garage is tevens de achterentree en heeft houten garage deuren. In deze garage/schuur is tevens een werkbank aanwezig.

1e verdieping

Middels vaste, open kwart-slag, hardhouten trap is de verdieping bereikbaar: overloop/vide van 11,5 m². De slaapkamer aan de achterzijde van 13,5 m² is voorzien van een schuifwandenkast en knieschotten. De slaapkamer aan de voorzijde van 16 m² is ruim te noemen. In de bergingsruimte van 7,5 is de omvormer voor de 9 zonnepanelen geïnstalleerd alsmede de CV opstelling van het merk Nefit uit 2014.

Tuin:

Aan de voorzijde en aan de zijkant van de woning is een gazon met borders aangelegd, bomen vormen de afscheiding met de buren. Aan de achterzijde bevinden zich een tweetal terrassen, ook is hier een houtopslag met ongeveer 13 m³ hout aanwezig alsmede een verblijf, geschikt voor dieren, van 6 m² en een houten tuin/gereedschapsschuurtje van 7 m². de oprit met schutting, naar de garage is ruim royaal.

Bijzonderheden

De 9 zonnepanelen (april 2019), met 25 jaar garantie, leveren gemiddeld 2800 Kwh stroom per jaar. De energienota bedraagt maandelijks maar €136,00. De groepenkast voor elektriciteit is nieuw en aangepast in april 2019. De afzuiging in de keuken alsmede de vaatwasser zijn van recente datum. 13 m² hout voor de houtkachel blijft achter bij de woning. De stoffering (gordijnen, vitrages, rolgordijnen etc.) blijven achter in de woning

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1978
AdresWindvang 6
PlaatsSlochteren 9621 BD
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:723 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: