Object informatie

Damsterweg 18 , Steendam

Gezien de hoge mate van interesse en de daarbij behorende aanvragen zijn de geplande bezichtigingsmomenten vol. Mocht er van uw zijde interesse zijn moeten we helaas mededelen dat we een wachtlijst voor bezichtigingen hebben. Indien u op de wachtlijst wil komen te staan verzoeken wij u een mail te sturen met uw contactgegevens. Bij een afzegging van een bezichtiging zullen we de wachtlijst op basis van volgorde van binnenkomst afwerken. Wij danken u voor uw begrip! Op een mooie locatie in Steendam bieden wij te koop aan een ruim vrijstaand woonhuis met vrijstaande houten garage en ruime tuin. Het geheel is gelegen op loopafstand van het Schildmeer. Voorzieningen zijn in de omliggende dorpen/steden voldoende voorhanden. Het dorp Siddeburen is op enkele minuten gelegen. De woning is in de huidige situatie voorzien van 1 slaapkamer, deze bevindt zich over de volledige verdieping. Dit is echter aanpasbaar waardoor er meerdere slaapkamers kunnen ontstaan. Het geheel beschikt over een ruime vrijstaande garage en eigen inrit met ruimte voor meerdere auto's. Aan de achterzijde is het geheel besloten door een bomenrand. Steendam is een klein dorp en kenmerkt zich door een hechte en sociale samenleving. Voorzieningen zijn er vooral op sportief en recreatief gebied. Mede dankzij de gunstige ligging bij het Schildmeer. Deze woning heeft vanuit de slaapkamer op de verdieping ook zicht op het Schildmeer. Overige voorzieningen vind u in de omliggende dorpen/steden. Siddeburen is slechts op enkele autominuten gelegen, dit geldt ook voor Appingedam en Delfzijl. Binnen enkele minuten is ook de N33 en daarmee ook de A7 goed te bereiken.

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met trapopgang naar de verdieping, trapkast en meterkast; ruime woonkamer met half open keuken, deze zijn gezamenlijk ca. 41 m2 groot. De keuken is voorzien van een moderne dubbele opstelling met o.a. vaatwasser, afzuiging, koeler, 5 pits gascomfoor en afzuiging. Verder treft u op de begane grond de bijkeuken, welke is voorzien achterentree, witgoedaansluiting en de CV opstelling. Daarnaast een ruime toiletruimte met wandcloset en fonteintje en de badkamer welke is voorzien van douche en wastafelmeubel.

1e verdieping

Overloop, slaapkamer ( ca. 34 m2). De verdieping is eventueel anders in te delen waardoor er meerdere slaapvertrekken mogelijk zijn.

Tuin:

De om de woning liggende tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met gazon, borders en terras.

Bijzonderheden

- Woning vrijwel volledig voorzien van isolerende beglazing - Voorzien van vloerisolatie - Mooie locatie in het hart van Steendam met het Schildmeer op loopafstand - Overige voorzieningen treft u in de omliggende dorpen - Glazvezelaansluiting aanwezig - Eigen CV ketel (Bosch 2002) - Nog subsidie beschikbaar in kader van de regeling versterkingen

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1936
AdresDamsterweg 18
PlaatsSteendam 9629 PD
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:2
Aantal slaapkamers:1
Perceeloppervlakte:715 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: