Object informatie

Roegeweg 9 3, Steendam

Namens onze opdrachtgevers bieden wij te koop aan, een fraaie vrijstaande houten recreatiewoning aan de Roegeweg 9-3 nabij en aan het Schildmeer in het dorp Steendam. Deze recreatie woning staat op eigen grond en is opgesplitst in twee delen; één deel rondom de woning van circa 266 m² en één deel, op loopafstand, aan het water van circa 600 m² (de woning is ook zonder, het perceel grond aan het water, te koop). De woning is gelegen in het beheersgebied van recreatiecentrum de Otter. Het perceel van de woning is vrij toegankelijk met de auto. Het perceel grond aan het water ligt aan de overzijde van de fiets-, en wandel-boulevard. Ziet u zichzelf al zitten, met een glaasje wijn aan de oevers van het Schildmeer aan het kabbelend water ? Plan dan een bezichtiging bij ons. U bent van harte welkom.

Indeling

Begane grond:

Entree hal van 5,5 m² met meterkast en centrale verwarming en witgoed opstelling mogelijkheden Vanuit de hal toegang tot de slaapkamers, woonkamer/keuken en badkamer/toilet. De beide slaapkamers ( 5,5 en 8 m²) beschikken over vaste kasten. De woonkamer met open keuken is groot ca. 22 m² en geeft middels terrasdeur toegang tot de overkapping met vlonder (10 m²). De hoekkeuken met koelkast en 4-pits elektrische kookplaat heeft boven en onderkastjes. Badkamer/toilet is voorzien van een watercloset, douche en vaste wastafel. Het geheel is voorzien van laminaatvloeren.

Tuin:

Rondom de woning gazon en het afgesloten perceel grond aan het water als ligweide met struiken en bomen.

Bijzonderheden

De recreatie woning ligt binnen het beheersgebied van recreatiecentrum de Otter. Het geheel wordt opgesplitst in twee delen: 1) rondom de woning en 2) aan het water. De woning is ook zonder het perceel grond aan het het water te koop ! De woning beschikt over een eigen meterkast en cv installatie; elektra via een tussenmeter.

Kenmerken:

Type
AdresRoegeweg 9 3
PlaatsSteendam 9629 PA
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Perceeloppervlakte:866 m²

Reageer op dit object: