Object informatie

Korendijk 3 , 't zandt

Op een mooie landelijke locatie bieden wij te koop aan een vrijstaande woning met vrijstaande garage annex werkplaats en paardenbak. Het geheel is bijna 1,5 ha groot en is dan ook bij uitstek geschikt voor de liefhebber van rust en ruimte of houder van kleinvee cq paarden. 't Zandt is goed gelegen tussen de N33 en N46, hierdoor een uitstekende verkeersverbinding richting de grotere kernen maar ook de stad Groningen is goed bereikbaar. De forens zal hier derhalve uitstekend de stadse drukte kunnen ontvluchten. De om de woning gelegen tuin is bijzonder fraai, naast de rijbak treft u hier een vijver, terras, houten tuinhuis en gazon. Het geheel is toegankelijk middels een semi-verharde eigen oprijlaan. Idyllisch wonen! Landelijke vergezichten!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast; woonkeuken voorzien van een eenvoudige rechte opstelling; bijkeuken voorzien van achterentree, witgoedaansluiting en CV-opstelling (Ferolli 2014 eigendom); toiletruimte; vanuit de centrale hal ook toegang tot de tuingerichte woonkamer; slaapkamer (ca. 9.8 m2); badkamer voorzien van douche en wastafelmeubel; slaapkamer (ca.. 9,2 m2); slaapkamer (ca. 6,5 m2).

1e verdieping

Zolderberging welke bereikbaar is middels vlizotrap.

Tuin:

De om de woning gelegen tuin is bijzonder fraai aangelegd, o.a. met rijbak, vijver, gazon, borders en terras.

Bijzonderheden

- Voorzien van isolerende beglazing en muurisolatie. - Voorzien van nieuwe dakconstructie met isolatie. - Ruime vrijstaande stenen garage/werkplaats (ca. 100 m2) - Prachtige landelijke locatie - Rijbak aanwezig - Glasvezel in voorbereiding aanwezig - Ruime kavel van bijna 1,5 ha - Veel gebruiksmogelijkheden

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1968
AdresKorendijk 3
Plaats't zandt 9915 TB
Prijs:Verkocht onder voorbehoud
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:14980 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: