Object informatie

Houwerdastraat 9 , Termunten

In het prachtig gelegen wierdedorp Termunten bieden wij deze fraaie karakteristieke vrijstaande woning met ruime tuin te koop aan. Door de ligging van de woning is het geheel opgetrokken met een niveauverschil (split-level), de voorzijde waarin de woonkamer is gesitueerd is gelegen op straatniveau terwijl het achterste deel (o.a. keuken en slaapkamers) op een lager niveau is gelegen. De woning beschikt over 2 slaapkamers op de begane grond en 1 ruime slaapkamer op de verdieping. Daarnaast treft u op de begane grond ook de badkamer. De verdieping beschikt daarnaast ook nog over een ruime zolderberging die eventueel geschikt te maken is als slaapkamer. Termunten is uiteraard erg bekend door "een visje eten". Maar heeft uiteraard veel meer te bieden dan alleen dit. Het is een sociale omgeving met een prachtige combinatie van uitgestrekte landerijen, maar ook het blauwe van het wad. We benoemen Punt van Reide, Batterij Fiemel, De zeehondenkijkwand en uiteraard het museumgemaal Cremer. Overige voorzieningen zijn in voldoende mate in de omliggende dorpen voorhanden. Wij nodigen u graag uit!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast; ruime L-vormige woonkamer met 2 vaste kasten (mogelijk de vroegere bedsteden); vanuit de entree ook toegang tot de woonkeuken (op lager niveau gelegen) welke beschikt over een eenvoudige rechte opstelling met fornuis en gascomfoor, vanuit woonkeuken de toegang tot de gang/tochtportaal aan de achterzijde met achterentree; vanuit de woonkeuken eveneens toegang tot een gang welke toegang biedt tot 2 ruime slaapkamers, een te moderniseren badkamer en een toiletruimte.

1e verdieping

Middels vaste trap toegang tot de verdieping die beschikt over een overloop, een ruime sfeervolle slaapkamer (met o.a. oude stalramen) en een ruime zolderberging. Op de overloop treft u ook de CV opstelling.

Tuin:

Fraai aangelegde achter de woning gelegen tuin.

Bijzonderheden

- Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen en deels van houten kozijnen. - Volledig voorzien van isolerende beglazing - Daarnaast dak en muurisolatie aanwezig - De aanwezige badkamer dient vernieuwd te worden, materiaal is hier reeds voor aanwezig. - Verwarming geschiedt middels CV

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1920
AdresHouwerdastraat 9
PlaatsTermunten 9947 PD
Prijs:Verkocht onder voorbehoud
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:743 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: