Object informatie

Hoofdweg 34 , Tjuchem

In het centrum van Tjuchem bieden we namens opdrachtgevers te koop aan, een nieuwbouw woning uit 2006. Deze prachtige en fraaie, vrijstaande nieuwbouw woning op een ruim erf van 1770 m² is als een plaatje ! De ruime schuur, dubbele garage, tuinhuis en fraai aangelegde tuin en bestrating maakt het plaatje compleet. De woning beschikt over 3 slaapkamers. De kamer en open keuken van circa 50 m² geeft u niet alleen het gevoel van veel ruimte maar is het ook ! Het dorp kent een actief verenigingsleven, voor elk wat wils. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging. U bent van harte welkom !

Indeling

Begane grond:

Entree/hal (8,5m²) met open trap naar de verdieping, meterkast (5x 220 V; krachtgroep en 2 x aardlekschakelaar), toilet met wandcloset en fontein. Vanuit de hal toegang tot de kamer en de open keuken (samen circa 50m²) met een hoekopstelling en voorzien van inbouwapparatuur. De bijkeuken (6m²) is de opstelplaats voor alle witgoederen en tevens voor de CV installatie. Aangebouwd is een achter-entree met bergingsmogelijkheden van circa 9 m²

1e verdieping

Middels open-blankhouten-kwartslag-trap toegang tot de verdieping met : overloop (7m²), badkamer (5m²) met bad, douche, wastafel, toilet en verwarming, drie slaapkamers; respectievelijk 10, 13 en 19 m². De grootste slaapkamer heeft fraaie schuifwandenkasten met hang en legsystemen.

2e verdieping

Middels vlizo trap toegang tot de vliering met stahoogte en over de gehele lengte te gebruiken als bergingszolder (lengte circa 10 m²).

Tuin:

Rondom siertuin: gazon met heesters en bloemen en borders. Brede inrit naar de schuur en garages. Achter de schuur/garage een terrein met grasland met mogelijkheden om dieren te houden.

Bijzonderheden

Ruime kavel van 1770 m² . Energieklasse A. 21 zonnepanelen met daarbij nog circa 4 jaar een kleine vergoeding in de vorm van een investerings-subsidie. Aardbevingsschade is hersteld (nog in behandeling een scheur in de schuur/garage). Lage energielasten van circa € 75,00 per maand. Begane grond heeft een betonvloer. De verdiepingsvloer is van hout. Mechanische afzuiging aanwezig alsook airconditioning.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar2006
AdresHoofdweg 34
PlaatsTjuchem 9939 PE
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:1770 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: