Object informatie

Hoofdweg 39 , Tjuchem

Op een mooie locatie, centraal in Tjuchem, bieden wij te koop aan een fraai en ruim vrijstaand woonhuis met ruime schuur van ca. 100 m2. De woning is gelegen op een ruim perceel van ca. 1029 m2. Momenteel ingedeeld als siertuin en gazon. De naast de woning gelegen oprit biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Dit ruime woonhuis beschikt over 3 slaapkamers op de verdieping, voorheen 4. De woning is in de loop der jaren goed onderhouden! Op slechts enkele autominuten van Tjuchem liggen zowel Siddeburen, Appingedam als Delfzijl. Hier vindt u in voldoende mate de dagelijks benodigde voorzieningen. Maar ook de stad Groningen is goed bereikbaar. Al met al is de woning derhalve ook goed geschikt voor de forens. Tjuchem kenmerkt zich als een sociaal en actief dorp. Kijk ook op hoofdweg39.nl De mogelijkheid voor rustig en vrijstaand wonen!

Indeling

Begane grond:

Ruime hal/entree met meterkast en trapopgang naar de verdieping; ruime en lichte woonkamer (ca. 28,6 m2); woonkeuken met hoekopstelling welke is voorzien van een nette hoekopstelling met o.a. keramische kookplaat, afzuiging en koeler; kelder / kastruimte; hal met achterentree; toiletruimte voorzien van wandcloset; badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel en witgoedaansluiting.

1e verdieping

Overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamers (voorheen 4), respectievelijk ca. 18,6 m2, ca. 14,7 m2 en ca. 11,4 m2. Daarnaast treft u op de verdieping een toiletruimte, kastruimte en een ruimte waarin zich de CV opstelling bevindt.

Tuin:

De om de woning gelegen tuin is fraai aangelegd en biedt voldoende ruimte voor bezonning.

Bijzonderheden

- Woning is voorzien van isolerende beglazing - Gelegen in een rustig dorp. - Ruime vrijstaande schuur (ca. 100 m2) voorzien van elektrische deur en krachtstroom - Voorzieningen zijn op korte afstand in de omliggende dorpen gelegen - Tjuchem kenmerkt zich als een sociaal en actief dorp - Aanvraag voor glasvezel is gedaan

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1928
AdresHoofdweg 39
PlaatsTjuchem 9939 PB
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:1029 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: