Object informatie

Hoofdweg 42 , Tjuchem

In het centrum van Tjuchem staat deze fraaie eengezinswoning op een fraaie stand met fraaie uitzichten op de landerijen aan de achterzijde. Deze verbouwde stolpwoning is grotendeels gemoderniseerd met een fraaie aanbouw voor de badkamer, bijkeuken, achter-entree en toilet. Achter de woning een grote schuur/garage en mooie overkapping. Aan de voorzijde een siertuin en achter de woning een terras met de overkapping en borders. Tjuchem is een klein, rustig dorp met toch nog vele voorzieningen op sportief en cultureel gebied en ligt op een steenworpafstand van Appingedam/Delfzijl en dichtbij het dorp Siddeburen met alle mogelijke voorzieningen Een woning die u gezien moet hebben ! U bent dan ook van harte welkom voor een bezichtiging.

Indeling

Begane grond:

Entree/voordeur/hal (3,2m²) met meterkast (7 x 220 V en 1 x 380 V; 2 x aardlekschakelaar); woonkamer (ca. 33 m²) is voorzien van een laminaatvloer; de keuken van 8,25 m² heeft een hoekopstelling met pannencarrousel en boven en onderkastjes en is voorzien van inductie kookplaat met afzuiging; voorts vaatwasser, koeler en een magnetron. Vanuit de keuken toegang tot de kelder van 5 m² met een diepte van 1,55 m1. Achter-entree/hal met toegang tot de bijkeuken ( met CV installatie en witgoedaansluitingen), badkamer ( ca. 8,5m²) voorzien van wastafelmeubel, grote doucheruimte en verwarming en toegang tot het ruim toilet. Achter de woning een grote schuur/garage (43 m²) en een mooie overkapping.

1e verdieping

Middels vaste rechte trap toegang tot de verdieping: overloop, 1 grote slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel, twee kleinere slaapkamers. De grote slaapkamer heeft een ruime inloopkast van ca. 2,75 m² De verdieping is belegd met een laminaatvloer.

Tuin:

Aan de voorzijde een fraaie siertuin, aan de achterzijde een terras van bestrating, overkapping en borders

Bijzonderheden

Aan de voorzijde (grote slaapkamer) is er een dakkapel. Op het pannendak liggen 8 zonnepanelen. De zonnepanelen verlagen uw energienota. Het pannendak is voorzien van glazuren pannen De oprit naar de oprit is bestraat. Afscheiding met buren middels coniferenhaag en schutting. Aan de achterzijde een prachtig uitzicht over de agrarische landerijen.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1919
AdresHoofdweg 42
PlaatsTjuchem 9939 PE
Prijs:Verkocht onder voorbehoud
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:477 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: