Object informatie

Wilderhofsterweg 1 , Tjuchem

Aan de Wilderhofsterweg 1 in Tjuchem bieden wij te koop aan een fraaie behuizing. Deze vrijstaande woning is gelegen te midden van de landerijen aan een doorgaande landweg. De woning op een kavelgrootte van ca. 2650 m² heeft een zeer mooi uitzicht. Bewoning geschiedt op de begane grond: achter- en voor entree, bijkeuken, keuken, kamer, vier slaapkamers, doucheruimte en toilet. De verdieping wordt gebruikt als zolderruimte. Echt een woning voor liefhebbers die van ruimte houden en een klus niet uit de weg gaan. Plan een bezichtiging, u bent van harte welkom.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal met tussen hal (9m²), Achterentree/bijkeuken (18m²) met aansluitingen voor het witgoed, aardappelkelder, trap naar de zolder en bedekt met plavuizen. De woonkeuken met vaste inloopkast en met een rechte opstelling is groot 17,5 m², de kamer aan de voorzijde heeft een oppervlakte van 16 m², voorts vier slaapkamers (respectievelijk groot 9, 10, 7, en 8 m²), badkamer/douche met vaste wastafel en toilet. Achter de woning bevindt zich een garage/werkschuur met uitbouw van totaal 56 m². De garage heeft houten deuren.

1e verdieping

Zolderruimte voor berging

Tuin:

Rondom tuin met gazon, borders, hagen, bomen en struiken. Naast het terras een gereedschap hokje (6m²). Als afscheiding zijn er sloten.

Bijzonderheden

Bedekt met pannen, deels polyester en deels zinken goten. Grotendeels dubbelglas. Op de begane grond: deels houten en deels betonvloeren. De CV ketel van Remeha is van het bouwjaar 2015. De garage/schuur van 36 m² heeft een uitbouw van 12 m² en uitbouw aan de tuinzijde van 8 m². Een satelliet schotel is aanwezig. De riolering gaat volgens het IBA systeem.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1920
AdresWilderhofsterweg 1
PlaatsTjuchem 9939 TD
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:2655 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: