Object informatie

Sluisweg 12 , Veendam

Op een mooie locatie in Veendam bieden wij een fraaie (starters)woning met fraai aangelegde tuin te koop aan. Deze halfvrijstaande woning is bij uitstek geschikt voor een starter gezien de inhoud/oppervlakte en vraagprijs. Het geheel is gelegen op fietsafstand van het centrum van Veendam. Daarnaast zijn de uitvalswegen richting Groningen/Assen etc. goed te bereiken. Fraai en rustig wonen! Wij laten u graag deze woning zien.

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast en trapopgang naar de verdieping: ruime woonkamer welke toegang biedt tot de keuken welke is voorzien van een rechte opstelling met o.a. gascomfoor en afzuiging; vanuit de keuken toegang tot een achterhal annex bijkeuken met cv-opstelling (Remeha Quinta 2004); hier treft u ook de toiletruimte welke is voorzien van wandcloset en fonteintje eveneens vanuit de bijkeuken toegankelijk een badkamer welke is voorzien van wastafel en douche. Vanuit de bijkeuken een aangebouwde schuurruimte met achterentree. Waarachter de ruime werkplaats/schuur (16 m2) is gelegen.

1e verdieping

Overloop welke toegang biedt tot 2 ruime slaapkamers.

Tuin:

Diepe tuin welke fraai is aangelegd met terras, siertuin en groentetuin.

Bijzonderheden

- Voorzien van isolerende beglazing - Gezien inhoud/oppervlakte en vraagprijs uitstekend geschikt voor een starter - Mooie locatie nabij centrum van Veendam en uitvalswegen - Voldoende parkeergelegenheid op parkeerstrook tegenover de woning

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1913
AdresSluisweg 12
PlaatsVeendam 9644 TS
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:3
Aantal slaapkamers:2
Perceeloppervlakte:393 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: