Object informatie

de Hoogte 26 c, Wagenborgen

Op de allermooiste locatie in Wagenborgen in een zeer groene en rustige voor auto’s doodlopend straatje staat op een comfortabele en royale kavel deze prachtige vrijstaande woning met een riante, fraaie en besloten achtertuin, een grote en volledig geïsoleerde dubbele garage voorzien van een eigen groepenkast. Rechts naast de garage is een makkelijke droge overkapte ruimte waar o.a. fietsen en tuinmeubilair gestald kunnen worden. Rondom het huis en in de tuinen zijn meerdere terrassen en een grote natuurlijke vijver voorzien van vele vissen, kikkers en ook salamanders. De tuin is rondom voorzien van imposante partij rotsen/stenen die doordacht zijn aangebracht. Achter in de tuin staat een hoogwaardig tuinhuis met dubbel glas. Verder bevind zich geheel achter in de tuin een bosje met 2 royale kippenhokken, een uitkijktoren voor de kinderen en een afgeschermde opslagplaats voor materialen. Het grote grasveld nodigt uit voor een potje voetballen, het plaatsen van een trampoline of speelhuis. Voor het huis is een grote en brede oprit met plaats voor meerdere auto’s. Achter het huis voor de garage is ook ruimte voor meerdere auto’s. Gelegen in de directe nabijheid (ca. 500 meter) van het prachtige natuurgebied het Hondshalstermeer. Dit meer, ten zuidoosten van Wagenborgen, wordt omgeven door een mooi fietspad. Op de oevers en eilandjes broeden tientallen soorten water- en moerasvogels. In het voor- en najaar is het Hondshalstermeer een belangrijk gebied voor trekvogels. Het dorp Wagenborgen is daarbij gunstig gelegen ten opzichte van de grotere plaatsen Delfzijl, Winschoten en Scheemda - m.n. vanwege de aanwezigheid van het nieuwe OZG ziekenhuis aldaar - en biedt goede openbaar vervoersverbindingen in alle richtingen. Naast de gunstige ligging is het dorp Wagenborgen daarnaast rondom ‘in het groen’ gelegen, waarbij het wordt begrensd door het reeds genoemde Hondshalstermeer aan de ene zijde en het Proostmeer alsmede het Wagenborger bos aan de andere zijde. Naast voornoemde ‘voorzieningen’ biedt Wagenborgen nog tal van voorzieningen op het gebied van horeca - o.a. restaurants, cafetaria en kroegen -, sport - o.a. tennisvereniging, voetbalclub en sportschool met zwembad - en uiteraard een - later dit jaar nieuw te bouwen - lagere school en gezondheidscentrum en heeft Wagenborgen een volwaardige supermarkt. Als gevolg van dit relatief hoog voorzieningenniveau is het dorp Wagenborgen de laatste paar jaar weer volop in trek bij een breed publiek van jong tot oud.

Indeling

Begane grond:

Ruime en bovenal lichte hal/entree met uitgebreide meterkast (o.a. krachtstroom) en trapopgang naar de verdieping; vanuit de hal toegang tot de ruime woonkamer met half-open keuken, de keuken is voorzien van een hoekopstelling welke in 2018 is gereviseerd, met een nieuw werkblad en apparatuur. Inbouwapparatuur bestaat uit vaatwasser, keramische kookplaat, koeler, combi-magnetron en oven. Keuken en woonkamer zijn voorzien van een fraaie laminaatvloer welke in 2019 is gelegd. In de woonkamer is een pelletkachel aanwezig. Toegang tot de tuin is vanuit de woonkamer mogelijk middels de schuifpui. Totale oppervlakte van de keuken en woonkamer beslaat ca. 51,6 m2. Vanuit de centrale hal is er toegang tot de toiletruimte welke is voorzien van toilet en fonteintje. Ook de bijkeuken is te bereiken vanuit de hal, hier treft u de witgoedaansluitingen en de CV-opstelling (Nefit 2016 eigendom), maar ook een achterentree.

1e verdieping

Overloop met toegang tot 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn respectievelijk groot ca. 15,5 m2, ca. 9,4 m2 en ca. 9,3 m2. De grootste slaapkamer is voorzien van een kastruimte met zweefdeuren. Daarnaast treft u op de verdieping de badkamer, voorzien van ligbad, douchecabine en wastafelmeubel.

2e verdieping

Middels vlizotrap te bereiken ruime zolderverdieping met voldoende bergmogelijkheden.

Bijzonderheden

- Woning is volledig voorzien van isolerende beglazing, dakisolatie, vloerisolatie en muurisolatie. - Verwarming geschiedt middels eigen CV. - Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. - Ruime garage welke door de recente verbouwing ook geschikt is voor andere doeleinden. - De fraaie tuin is omzoomd door bomen en is volledig privacygericht. - Autoluwe straat in Wagenborgen met overwegend bestemmingsverkeer. - Totale oppervlakte 1290 m2. - Op het dak bevinden zich 9 zonnepanelen op het Zuiden, waarvan de omvormer zich op de vliering bevindt.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1997
Adresde Hoogte 26 c
PlaatsWagenborgen 9945 RX
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:1290 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: