Object informatie

G. Boelmanweg 28 , Wagenborgen

In het hart van Wagenborgen bieden wij u aan deze goed onderhouden hoekwoning met een vrijstaande houten garage. De woning heeft de mogelijkheid om een slaapkamer te creëren op de benedenverdieping. De woning is een ideale starters woning. Het dorp Wagenborgen beschikt over een acceptabel voorzieningenniveau waarvan de beide lagere scholen, welke beide op veilige loopafstand zijn gesitueerd, onderdeel uitmaken. Tevens is in de directe omgeving een supermarkt met uitgebreid assortiment aanwezig, ook is er detailhandel en horeca in het dorp en bevindt zich binnen de dorpskom een sportschool met bijbehorend zwembad (o.a. zwemlessen voor de allerkleinsten). Naast diverse sportverenigingen biedt de omliggende natuur (Proostmeer, Hondshalstermeer en Wagenborger bos) ook volop mogelijkheden voor recreatief vertier. Verbindingen met Delfzijl en Winschoten en overige centra in de omgeving zijn eenvoudig bereikbaar middels auto en openbaar vervoer.

Indeling

Begane grond:

Hal/entree, meterkast ( 4x 220 V + aardlekschakelaar), betegelde toilet, kelder met kelderkast. De open keuken (5,6 m²) heeft een eenvoudige hoek opstelling. De kamer ( ca 22 m²) is evenals de keuken voorzien van betegelde vloer. De bijkeuken/achterhal is royaal en is voorzien van de witgoedaansluitingen (betonvloer), hier is ook de studeer/slaapkamer (ca 15 m²), welke eveneens omgevormd kan worden tot een slaapkamer.

1e verdieping

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers (respectievelijk 9, 7,5 en 6 m²) en tot de verwarmde badgelegenheid met douche en vaste wastafel; twee slaapkamers beschikken over vaste kasten. De vloeren zijn van beton.

Tuin:

Aan de voorkant een siertuin, grenzend aan trottoir In en met de lengte van de tuin is er een houten garage met voldoende ruimte.

Bijzonderheden

- verwarmd middels CV-ketel Remeha Avanta (2018) - rolluiken bovenverdieping (elektrisch bediend) - onderhoudsvriendelijke tuin - ruime garage

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1965
AdresG. Boelmanweg 28
PlaatsWagenborgen 9945 RJ
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:305 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: