Object informatie

Hoofdweg 149 a, Wagenborgen

In Wagenborgen bieden wij te koop aan een prachtige vrijstaande woning met bedrijfsloods. Deze woning staat op een ruime kavel van circa 1650 m² met een grote loods/werkplaats van 10x20 meter. De woning is nieuw gebouwd in 1994 en beschikt over ruime vertrekken. Achter de woning is een grote garage met schuurruimte. De woning is volledige geïsoleerd en voorzien van kunststofkozijnen met HR++ beglazing. De siertuin met gazon en borders completeren het geheel. Een woning in deze prijsklasse moet u gezien hebben. Wagenborgen is een dorp met vele voorzieningen op velerlei gebied. Welkom in Wagenborgen voor een bezichtiging.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal van 12 m² met toegangsdeuren naar de kamer en de keuken en toegang tot de verdieping; meterkast 8x220V met extra kookgroep. De woonkeuken met schuifpui naar het zonnig terras is groot 20 m², de keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De royale woonkamer van 40 m² is voorzien van een sfeerhaard. De bijkeuken (12,5m²), tevens achterentree is voorzien van toilet met fontein en alle witgoedaansluitingen, tevens de opstelling van de CV ketel (AWB 2012) en een aanrecht/spoelruimte. De slaapkamer/hobbykamer/kantoorruimte van 12,5 m² is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. Alle vertrekken zijn belegd met plavuizen, de kamer is voorzien van een laminaatvloer. De garage/schuur (21m²/14m²) aan de achterzijde van de woning is geïsoleerd.

1e verdieping

Middels vaste hardhouten trap toegang tot de grote verdieping met overloop/vide (12,5 m²), drie slaapkamers (twee aan de achterzijde en één aan de voorzijde), respectievelijk 2 x 10,5 m² en 26 m² groot; badkamer (7 m²) (dakkapel, plavuizen, bad, douche, bad-meubel/vaste wastafel, toilet en verwarming. Tevens twee diepe inloopkasten van 5,5 m² en 3 m²

Tuin:

Rondom siertuin met gazon, borders en struiken en bloemen, met diverse terrassen. Aan de zijkant bestrating van de oprit naar de garage/schuur en bedrijfsloods. tussen de woning en de garage een royale overkapping (22m²) Achter de woning een overkapping met tuinhuisje (11m²) en kweekkas (6m²) en groentetuin.

Bijzonderheden

Achter de woning met garage/schuur bevindt zich een grote loods voor diverse doeleinden, momenteel in gebruik als werkplaats en opslag voor een timmerman. Het geheel is groot 10 x 20 = 200 m² en is voor verschillende doelgroepen geschikt; beschikt over een eigen stroomvoorziening. Het dak is voorzien van een stalen dak en de loods is opgetrokken van damwandprofiel. De woning is volledig geïsoleerd. Het geheel beschikt over kunststofkozijnen met HR ++ glas. Rondom de woning zijn de goten van polyester en derhalve vrij van onderhoud. Het pannendak is bedekt met glazuren pannen. Tevens zijn rolluiken en zonnewering bevestigd.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1994
AdresHoofdweg 149 a
PlaatsWagenborgen 9945 PE
Prijs:Vraagprijs € 359.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:1658 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: