Object informatie

Hoofdweg 27 , Wagenborgen

Namens opdrachtgever bieden wij te koop aan een woning; helft van een dubbele bewoning in het centrum aan de Hoofdweg in Wagenborgen. Een woning met potentie voor starters in de woningmarkt. De woning is ruim van oppervlakte en de diepe tuin met garage en eigen oprit is een pré ! Voor starters ideaal maar ook voor een breder doelgroep geeft het mogelijkheden, zoals gezinnen. De woning biedt veel comfort en wordt ervaren als een prettig huis in het centrum van Wagenborgen. Wagenborgen is een dorp met een rijk verenigingsleven en het dorp heeft veel voorzieningen op velerlei gebied. Is gelegen nabij uitvalswegen naar Delfzijl, Winschoten en omliggende dorpen voor de dagelijkse boodschappen en voor het winkelen. Kortom prettig wonen in Wagenboren, wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging, u bent van harte welkom

Indeling

Begane grond:

entree/hal (meterkast 5x220 V + aardlekschakelaar), trap naar de verdieping, entree naar de kelder met stahoogte van 1.80 en een oppervlakte van 8 m², tevens een inloopkast van 2,5 m²; woonkamer (28 m²) met laminaatvloer, plafond van fijn schuurwerk en de kamer heeft veel lichtinval; open keuken van 18 m² met een keuken met hoekopstelling voorzien van koeler, 4-pits gas komfoor met afzuiging en een oven; bijkeuken met plavuizen en voorzien van de witgoedaansluitingen; toilet en een badkamer met douchehoek en wastafel.

1e verdieping

Overloop met drie slaapkamers; respectievelijk groot: 14, 6,5 en 8,7 m². De grote slaapkamer heeft aan de voorzijde ramen, de andere twee slaapkamers zijn voorzien van dakramen.

2e verdieping

bergzolder via een vlizotrap, groot 15 m²

Tuin:

Aan de achterzijde van de woning een overkapping met lichtkoepels: met een oppervlakte van 18 m²; gazon en border en een schuur/garage met zolder. Aan de voorzijde een kleine tuin met borders,

Bijzonderheden

De vloeren zijn geïsoleerd. Het platte dak is geïsoleerd. De garage schuur heeft een elektrische kanteldeur. Een mooie starterswoning in het centrum van Wagenborgen. Het platte dak is in 2019 compleet vernieuwd. Het energieverbruik van € 177,00 per maand is gebruikelijk voor een woning. Aardbevingsschade is hersteld en er zijn geen nieuwe schademeldingen.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1900
AdresHoofdweg 27
PlaatsWagenborgen 9945 PA
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:346 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: