Object informatie

Hoofdweg 42 , Wagenborgen

Op een mooie locatie in het prachtige Wagenborgen bieden wij te koop aan een vrijstaande woning met een aangebouwde garage op een ruim perceel. Deze ruime gezinswoning beschikt over 4 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond. Het dorp Wagenborgen beschikt over een acceptabel voorzieningenniveau waarvan de beide lagere scholen, welke beide op veilige loopafstand zijn gesitueerd, onderdeel uitmaken. Tevens is in de directe omgeving een supermarkt met uitgebreid assortiment aanwezig, ook is er detailhandel en horeca in het dorp en bevindt zich binnen de dorpskom een sportschool met bijbehorend zwembad (o.a. zwemlessen voor de allerkleinsten). Naast diverse sportverenigingen biedt de omliggende natuur (Proostmeer, Hondshalstermeer en Wagenborger-bos) ook volop mogelijkheden voor recreatief vertier. Verbindingen met Delfzijl en Winschoten en overige centra in de omgeving zijn eenvoudig bereikbaar middels auto en openbaar vervoer. Wij laten u graag de woning zien!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree (8 m²), meterkast ( 3 x 220 V + aardlekschakelaar), betegelde toilet, kelder met kelderkast. De hal bied toegang tot de bijkeuken (9 m²), keuken ( 12 m²) welke is voorzien van een eenvoudige rechte opstelling, woonkamer (ca. 22 m²) en slaapkamer van circa 12 m² .

1e verdieping

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers (respectievelijk 16 m², 7,7 m² en 13 m²) en bad gelegenheid met douche en vaste wastafel, tevens bied de overloop toegang tot het balkon boven de bijkeuken; twee slaapkamers beschikken over vaste kasten. De vloeren zijn van beton.

Tuin:

De fraai aangelegde siertuin met tuinhuisje en houten berging.

Bijzonderheden

- woning is voorzien van cv - degelijk gebouwde woning - goed onderhouden - mooie locatie centraal in Wagenborgen - nabij uitvalswegen - voorzien van isolerende beglazing

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1955
AdresHoofdweg 42
PlaatsWagenborgen 9945 PG
Prijs:Vraagprijs € 149.500 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:540 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: