Object informatie

Hoofdweg 44 , Wagenborgen

Namens opdrachtgever bieden wij te koop een ruime woning met een voormalig kapsalon in het centrum van Wagenborgen. Naast een royale vloeroppervlakte voor wonen is de oppervlakte van de voormalige kapsalon ook 75 m². Geschikt voor vele doeleinden zoals wonen en werken of dubbele bewoning. Al met al zijn er 5 slaapkamers aanwezig. Achter de woning bevindt zich een vrijstaande schuur/garage (37,5 m²), gesloten houten overkapping 11 m² , parkeerruimte en terras. De woonkamer met tussenkamer en keuken hebben een woonoppervlakte van ruim 50 m² en de keuken is voorzien van diverse apparatuur, inclusief een Boretti gasfornuis (6-pits) met oven. Als u de mogelijkheden van deze woning op een rijtje zet en de voordelen ziet van wonen in een royale behuizing in het centrum van Wagenborgen, schroom dan niet om ons te bellen om een bezichtiging in te plannen. U bent van harte welkom.

Indeling

Begane grond:

Begane grond: Voordeur, entree/hal met meterkast, toilet (wandcloset) en toegang tot de verdieping en de kelder (stahoogte/8m²). Kamer, tussenkamer en keuken (totaal ca. 50 m²) met openslaande deuren naar het terras. De woonkeuken heeft een rechte opstelling (met o.a. een 6-pits boretti fornuis) met in de woonkeuken geïntegreerde kasten en diverse apparatuur. De kamers zijn voorzien van parket vloeren en de keuken van een granieten vloer. Achter-entree/bijkeuken met een aanrechtblok en schuifwandenkast (met de CV nefit topline 2006/de meterkast 10 x 220 V), voorts de opstellingsmogelijkheden voor het witgoed; badkamer met vaste wastafel, douche en bad. De voormalige kapsalon: Entree, winkel/werkruimte met spiltrap naar de verdieping, zijkamer, toilet (ca. 70 m²). Vrijstaand een schuur/garage (ca. 37,5 m²); dichte houten overkapping (11 m²) en een inpandige schuurtje van 3,6 m².

1e verdieping

Vanuit de hal, middels een vaste trapopgang toegang tot de verdieping: overloop en 4 slaapkamers; respectievelijk 14,3 / 8,25 / 15,6 en 12,7 m²; inloopkamer van 4,5 m² in gebruik als walk-in-closet. Boven de achter entree/bijkeuken een zolder met een vloeroppervlakte van ca. 20 m². Middels de spiltrap in de kapsalon toegang tot een overloop, slaapkamer en douch/infra rood sauna.

Tuin:

Aan de zijkant een terras, bereikbaar vanuit de keuken middels openslaande deuren. Achter de woning een oprit naar de garage.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van isolerende beglazing. De gevels, het dak en grotendeels de vloeren zijn geïsoleerd. De geconstateerde aardbevingsschade is hersteld (rapport 2015).

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1950
AdresHoofdweg 44
PlaatsWagenborgen 9945 PH
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:6
Aantal slaapkamers:5
Perceeloppervlakte:535 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: