Object informatie

Hoofdweg 8 , Wagenborgen

In het centrum van het dorp Wagenborgen aan de Hoofdweg 8, bieden wij te koop aan, een statige 'jaren dertig' woning. Deze fraaie, vrijstaande woning is voorzien van kunststofkozijnen en goten. De woning beschikt over een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn 3, eventueel na verbouwing 4 slaapkamers. Achter de woning een vrijstaande schuur/garage met overkapping van ca. 50 m². Wagenborgen is een fijn dorp met goede voorzieningen op sportief, cultureel, educatief en sociaal gebied. Een dorp waar je goed en veilig kunt wonen met veel perspectief voor de jeugd. U bent van harte welkom voor een bezichtiging !

Indeling

Begane grond:

Entree/hal (11,5 m²) in de jaren dertig stijl met stijlvolle tegelvloer met glas-in-lood elementen en een prachtige vide naar de verdieping is de binnenkomst van de woning; vanuit de hal toegang tot de kelder , toilet kamer en keuken; meterkast voorzien van 6 x 22 en 1x 380 voor de garage/schuur. De woonkamer van circa 33 m² is voorzien van een erker, de keuken (11,5m²) met hoekopstelling is voorzien van een kunststof aanrechtblad, 5-pits gaskomfoor met afzuiging, vaatwasser en koelkast. De bijkeuken met achter-entree van ruim 7 m² geeft toegang tot de badkamer (6 m²) met douche, bad, en dubbele wastafel en verwarming en toilet (2 m²) met fontein.

1e verdieping

Middels vaste trap toegang tot de verdieping, middels een vide-tussen-overloop met veel glas-in-lood elementen. De bovenverdieping beschikt over drie slaapkamers (eventueel een vierde slaapkamer na verbouwing) van respectievelijk 13, 10,4 en 12 m². De verdieping is voorzien van een airco installatie.

2e verdieping

Middels vlizo-trap toegang tot de zolderruimte met deels afgetimmerde kamer; totaal 35 m².

Tuin:

Aan de voorzijde gazon met haag en borders. Aan de achterzijde een terras met gazon en een schuur/garage met overkapping; totaal circa 50 m². De garage is groot: 33,5 m²; de schuur is groot: 14,5 m² en de overkapping is groot: 12 m². Aan de oost-zijkant van de woning is de oprit, aan de westkant de toegang tot de woning.

Bijzonderheden

De woning is op de begane grond en de ook op de verdieping voorzien van een airco-installatie. Veel glas-in-lood elementen, prachtige originele vide. De hal met fraaie tegelvloer heeft een jaren-dertig uitstraling. De vloeren zijn over het algemeen van hout, de hal, bijkeuken, toilet en badkamer zijn voorzien van betonvloeren,

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1934
AdresHoofdweg 8
PlaatsWagenborgen 9945 PG
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:490 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: