Object informatie

Tonnistil 32 , Wagenborgen

Let op! De getoonde prijs is een bieden vanaf prijs! In het hart van Wagenborgen bieden wij u deze uitstekend onderhouden vrijstaande woning met garage (geisoleerd) aan. Het geheel is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met diverse voorzieningen op loopafstand. De woning kenmerkt zich door zijn uitstekende staat van onderhoud. Het geheel is volledig voorzien van isolerende beglazing, dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie. Dit draagt bij aan een lage energierekening! De verdieping is voorzien van rolluiken, op de begane grond is het grootste raam eveneens voorzien van een rolluik, deze is electrisch bedienbaar. De om de woning gelegen tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. De aangebouwde garage is gesplitst in een voor en achterdeel, waarbij het achterdeel volledig is geïsoleerd en daardoor geschikt is voor een alternatief gebruik in de vorm van wonen en werken of levensloopbestendig wonen. Het betreft hier een woonhuis die de afgelopen jaren met zorg is bewoond. Deze woning zou u zonder grote verbouwingen kunnen betrekken. Wagenborgen is een fraai en sociaal dorp in het hart van de provincie Groningen en beschikt over een aantal basisvoorzieningen. Voor overige voorzieningen is men aangewezen op de omliggende dorpen of steden. Deze zijn zeer goed te bereiken middels eigen vervoer of openbaar vervoer. Wagenborgen is een groen en sociaal dorp!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast en trapopgang naar de verdieping; toilet; lichte en ruime L-vorige woonkamer; keuken met moderne hoekopstelling voorzien van oven, 5 pits gascomfoor, koeler, vaatwasser en afzuiging; bijkeuken met witgoedaansluiting, kast met CV-opstelling, achterentree en toegang tot de garage; aangebouwde garage, verlengd gezamenlijk groot ca. 50 m2.

1e verdieping

Overloop, 3 slaapkamers resp. ca. 15,9 m2, ca. 9,2 m2 en ca. 9,1 m2; badkamer voorzien van ligbad-douche combinatie, 2e toilet en wastafel.

2e verdieping

Zolderverdieping bereikbaar middels vlizotrap.

Bijzonderheden

- Verwarmd middels CV (Remeha Avanta 2011) - Volledig geïsoleerd - Schilderwerk in nieuwstaat - Onderhoudsvriendelijke tuin - Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met overwegend bestemmingsverkeer - Ruime garage (ca. 50 m2), ander gebruik is hierbij denkbaar. Bijvoorbeeld wonen en werken. - Elektrische zonnekappen en elektrisch bediende geisoleerde garagedeur. - Eventueel is de garage om te bouwen tot tuinkamer of iets dergelijks

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1989
AdresTonnistil 32
PlaatsWagenborgen 9945 RZ
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:378 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: