Object informatie

Troostlaan 14 , Wagenborgen

Wij bieden namens opdrachtgevers te koop aan in Wagenborgen, Troostlaan 14 , een zeer fraaie jaren-dertig woning met mooie karakteristieke elementen zoals: erkers, glas in lood raampartijen en diverse metselverbanden. De woning staat op een grote kavel van bijna 800 m² met siertuinen rondom en een groentetuin achter de vrijstaande stenen schuur/garage. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer van ca. 40 m² en een woonkeuken met bijkeuken en kelder van ca. 19 m². Op de verdieping zijn naast de badkamer en fraaie overloop, drie slaapkamers aanwezig. Een woning in het centrum van Wagenborgen die u gezien moet hebben. Wagenborgen is een dorp met vele voorzieningen op velerlei gebied. U bent van harte welkom.

Indeling

Begane grond:

Statige entree (stoep) en hal (met fraai trap-houtwerk) van ca. 4 m²; kamer (30 m²) met zij-kamer/kantoor (10 m²); woonkeuken met bijkeuken (witgoed aansluitingen) en entree naar de kelder (7 m², diepte 1,65) van ca. 19 m² De keuken is voorzien van een rechte opstelling met vriezer/koeler, vaatwasser, combi-magnetron en kookgelegenheid met afzuiging. Achter-entree, meterkast (5 x 220 V), toilet. Bij de achter-entree een veranda in stijl van 11 m². Voorts een schuur/garage met elektrische overheaddeur en twee loopdeuren, zolder en kachel.

1e verdieping

Middels kwartslagtrap van fraai houtwerk toegang tot de verdieping: overloop (6 m²) en drie slaapkamers (respectievelijk groot 9, 10 en 11 m²), badkamer (5 m²) met bad, douche, wastafel en toilet. Op de overloop is de CV ketel geïnstalleerd.

Tuin:

Rondom een siertuin met gazon, borders, vijver, bloemen, planten en struiken. Achter de garage/schuur bevindt zich de groentetuin,(ca. 70 m²) met een zitje met overkapping. De oprit is voorzien van split.

Bijzonderheden

De woning beschikt over diverse karakteristieke elementen zoals glas-in-lood ramen, erkers, diverse metselverbanden en overhangende gootwerk. De woning beschikt over 11 zonnepanelen voor een lagere energierekening. De vrijstaande schuur/garage heeft een pannendak en is 65 m² groot.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1934
AdresTroostlaan 14
PlaatsWagenborgen 9945 PV
Prijs:Vraagprijs € 275.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:796 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: