Object informatie

Hoofdweg 193 , Westerlee

Aan de doorgaande weg in Westerlee bieden wij te koop aan een vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage en ruime tuin. Dit woonhuis beschikt in de huidige situatie over 2 slaapkamers, te weten 1 op de begane grond en 1 op de verdieping. Echter op de verdieping is een ruime zolderberging aanwezig die eventueel om te bouwen is naar 1 danwel 2 slaapkamers. Gezien prijsstelling, onderhoudstoestand, locatie alsook inhoud denken wij dan ook dat deze vrijstaande woning goed geschikt is voor de handige klusser, de starter of een jong gezin. Bij de woning behoort ook nog een vrijstaande garage. Westerlee is voor voorzieningen grotendeels aangewezen op de omliggende dorpen/steden waaronder Scheemda en Winschoten. Beide zijn op zeer korte afstand gelegen. Daarnaast is het slechts enkele autominuten verwijdert van de aansluiting A7. Al met al is het hier dan ook mogelijk om de drukte te ontvluchten!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast en trapopgang naar de verdieping; kelder/trapkast; eetkamer; woonkamer met erker; slaapkamer; keuken voorzien van eenvoudige rechte opstelling; eenvoudige badkamer met douche en wastafel; toiletruimte; bijkeuken/hal met achterentree.

1e verdieping

Overloop; slaapkamer aan de voorzijde; zolderberging achterzijde met diverse gebruiksmogelijkheden.

Bijzonderheden

- Woning dient te worden gemoderniseerd naar invulling van de koper - Ruime vrijstaande garage - Diepe tuin welke op het oosten is gelegen - Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein - Gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing - Verwarming middels gaskachels

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1936
AdresHoofdweg 193
PlaatsWesterlee 9678 PL
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:2
Perceeloppervlakte:383 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: