Object informatie

J. Kammingastraat 133 , Wildervank

Op een mooie locatie, aan vis- en vaarwater, bieden wij te koop aan een halfvrijstaande woning met ruime garage (ca. 100 m2) en diepe tuin. Het geheel is gelegen op korte afstand van diverse voorzieningen. De woning beschikt over een diepe, op het westen gelegen, tuin. De grote schuur/garage completeert het geheel. De woning is gezien inhoud, oppervlakte en prijsstelling bijzonder goed geschikt voor de starter op de woningmarkt. Wildervank is centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen, zoals de N33 en N34. Daarnaast is het gelegen op fietsafstand van Veendam waar u een uitgebreid aanbod vind van zowel winkels als (sport)verenigingen. Graag nodigen wij u uit de woning te bekijken!

Indeling

Begane grond:

Achterhal/entree met CV-opstelling (Intergas 2018) en witgoedaansluiting; toiletruimte voorzien van wandcloset; badkamer welke is voorzien van douche en wastafel; ruime woonkeuken (ca. 21,0 m2) met trapopgang naar de verdieping en eenvoudige hoekopstelling voorzien van oven, gascomfoor, afzuiging en oven; woonkamer (ca. 22,9 m2) met inloopkast, de woonkamer biedt een fraai uitzicht over het vis- en vaarwater.

1e verdieping

Overloop welke toegang biedt tot 2 slaapkamers van resp. ca. 9,4 m2 en ca. 15,3 m2.

Tuin:

De achter de woning gelegen tuin is gedeeltelijk voorzien van sierbestrating en deels gazon.

Bijzonderheden

Woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Dakgoten eveneens van kunststof. Geheel is opnieuw gevoegd. Verwarming geschiedt middels CV (Intergas 2018). Vrijstaande schuur annex garage (ca. 100 m2) voorzien van elektrisch bedienbare deur en loopdeur. Beschikking over een ruime eigen inrit met ruimte voor meerdere auto's. Woning is eventueel spoedig te aanvaarden, indien gewenst.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1925
AdresJ. Kammingastraat 133
PlaatsWildervank 9648 KL
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:3
Aantal slaapkamers:2
Perceeloppervlakte:400 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: