Object informatie

Landbouwstraat 134 , Wildervank

Op een mooie locatie in Wildervank bieden wij te koop aan een 2/1 kap woning met diepe tuin. De woning kijkt over de landerijen en het Westerdiep. Daarnaast is het op loopafstand gelegen van een basisschool. Dit karakteristieke en vooral charmante woonhuis beschikt over een diepe tuin welke op het Oosten gelegen is. Parkeergelegenheid is er in voldoende mate aanwezig aan de openbare weg. Het geheel kenmerkt zich als uitstekend geschikt voor de starter op de woningmarkt! Wildervank is uitstekend gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting de grotere kernen. Daarnaast is de ontsluiting voortreffelijk te noemen door een korte verkeersverbinding naar de N33.

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast; woonkamer voorzien van vele raampartijen met uitzicht over het Westerdiep en de landerijen; woonkeuken voorzien van rechte opstelling en separate eetkamer, de opstelling is voorzien van gascomfoor, oven en afzuiging. Daarnaast kunt u vanuit de keuken de verdieping bereiken middels een stalen wenteltrap; slaapkamer (opkamer) waaronder de kelder gelegen; badkamer voorzien van wastafelmeubel en douche; bijkeuken met witgoedaansluiting, CV opstelling en achterentree; toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje.

1e verdieping

Overloop voorzien van kastenwand en lichtkoepel; 3 slaapkamers (resp. ca. 12,2 m2, ca. 9,7 m2 en ca. 7,8 m2).

Tuin:

Diepe tuin gelegen op het oosten.

Bijzonderheden

- Grotendeels voorzien van isolerende beglazing - Verwarming geschiedt middels een eigen CV - Locatie fraai te noemen met uitzicht over Westerdiep en landerijen - Voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg - Goed geschikt voor de starter echter ook voor een gezin goed bereikbaar

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1918
AdresLandbouwstraat 134
PlaatsWildervank 9648 GE
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:6
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:311 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: