Object informatie

M.A. de Ruyterlaan 59 , Winschoten

In een kindvriendelijke woonwijk van Winschoten bieden wij te koop aan een ruime eengezinswoning (tussenwoning). Het geheel is gelegen nabij het centrum van Winschoten, waar u tal van voorzieningen treft. Daarnaast is het geheel gelegen op loopafstand van een basisschool. Parkeergelegenheid is er in de directe omgeving in voldoende mate aanwezig. Dit woonhuis wordt verwarmd middels CV en is gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en is gelegen op het oosten. Winschoten kenmerkt zich door een divers winkelaanbod en verenigingsleven. Daarnaast is het door de directe ligging aan de A7 goed bereikbaar.

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast, trapopgang naar de verdieping en trapkast/kelder; toiletruimte; woonkamer; keuken voorzien van moderne hoekopstelling met o.a. vaatwasser, inductiekookplaat, afzuiging, koeler en combi-magnetron. Vanuit de keuken toegang tot de achter de woning gelegen tuin.

1e verdieping

Overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamers, op dit moment wordt 1 slaapkamer gebruikt alszijnde bijkeuken/waskamer. Hier treft u de witgoedaansluiting. Verder treft u op de verdieping de badkamer voorzien van douche.

2e verdieping

Zolderberging

Bijzonderheden

- Volledig voorzien van isolerende beglazing - Bij uitstek geschikt voor starter of belegger - Gelegen nabij het centrum van Winschoten - Kindvriendelijke woonwijk met basisschool op loopafstand

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1951
AdresM.A. de Ruyterlaan 59
PlaatsWinschoten 9675 EB
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:131 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: