Object informatie

Prunuslaan 17 , Winschoten

Nabij het centrum van Winschoten treft u dit goed onderhouden appartement met stenen berging aan. Het geheel ligt in een rustige en kindvriendelijke woonwijk van Winschoten, dit nabij diverse voorzieningen en het centrum. Een ruim en licht appartement voor een betaalbare prijs. Dit appartement beschikt over een zolderverdieping met nog voldoende mogelijkheden! Het complex beschikt over een actieve VvE met gevolg dat de nette uitstraling van het geheel is geborgd. Kom langs voor een bezichtiging en laat u verrassen!

Indeling

Begane grond:

Royale hal/entree (ca. 7,3 m2) met meterkast; toiletruimte; woonkamer met fraaie laminaatvloer en toegang tot het aan de voorzijde gelegen balkon; badkamer voorzien van witgoedaansluiting, wastafel en douche; slaapkamer (ca. 12,2 m2) met toegang naar het balkon aan de achterzijde; keuken voorzien van een rechte opstelling, o.a. voorzien van oven, 4 pits gascomfoor en afzuiging, tevens treft u hier een deur naar het balkon en een vaste kast; slaapkamer (ca. 9,3 m2).

1e verdieping

Zolderverdieping welke toegankelijk is middels vlizotrap vanuit de hal. Momenteel treft u hier een royale zolderberging aan met CV opstelling en mogelijkheid voor witgoedaansluiting. Gezien de ruimte waarover de verdieping beschikt is een andere indeling denkbaar. De mogelijkheid bestaat om hier eventueel een extra slaapkamer te creeren.

Bijzonderheden

Het geheel wordt verwarmd middels CV en is deels voorzien van isolerende beglazing. Het appartement beschikt over zowel een balkon aan de voorzijde als de achterzijde. Hierdoor kunt u op vrijwel elk moment van de dag ongestoord op vrijwel elk moment van de dag van de zon genieten. Dit lichte appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalig complex. Uiteraard beschikt het complex over een actieve VvE met een gezonde vermogenspositie, de bijdrage hiervan bedraagt € 45,00 per maand. Bij aankoop van dit appartement bent u van rechtswege lid van deze vereniging. Winschoten vervult een centrumfunctie voor zijn omgeving. In Winschoten treft u derhalve een royaal aanbod van voorzieningen, dit in de vorm van winkels (langestraat en "t Rond etc.), sportverenigingen (voetbal, tennis, basketbal etc) maar ook scholen en culturele voorzieningen. Uw interesse gewekt? Plan een afspraak in samenspraak met ons kantoor!

Kenmerken:

TypePortiek flat
Bouwjaar1968
AdresPrunuslaan 17
PlaatsWinschoten 9674 CH
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:3
Aantal slaapkamers:2
Woonlagen:2

Reageer op dit object: