Object informatie

H. Berrelkampstraat 2 A, Woldendorp

Namens opdrachtgevers bieden wij te koop aan de H. Berrelkampstraat 2a in Woldendorp. De half-vrijstaande woning (twee-onder-één kap) kan aangemerkt worden als een levensloopbestendige/senioren plus woning met op de begane grond een slaapkamer en een badkamer/douche. Op de verdieping zijn twee c.q. drie slaapkamers aanwezig/mogelijk. Deze woning met een verrassende woonoppervlakte van ca. 100 m² heeft een vrijstaande stenen garage met een sectionale deur, een berging, een houten overkapping en een eigen oprit. Verder is de woning voorzien van airco waardoor er alleen nog gas verbruik is bij extreme koud en gebruik van warm water. Woldendorp is een dorp nabij Delfzijl met vele voorzieningen. Een woning voor zowel senioren als starters in de woningmarkt. Kom vrijblijvend langs om de woning te bezichtigen, u bent van harte welkom !

Indeling

Begane grond:

Overdekte entree/ hal (5 m²) met trapopgang naar de verdieping, toilet (half betegeld), meterkast (8 x 220V); L-vormige kamer (27,5 m²) belegd met laminaat, voorzien van een trapkast en vaste kast; half open keuken (7,5 m²) (glazen wand) voorzien van inductiekookplaat met integrale afzuiging, vaatwasmachine, koelkast en vriezer; slaapkamer (13,5 m²) en badkamer met met douche en vaste wastafel (2,5 m²); achter entree/ hal (3,25 m²) met kast en tevens opstelplaats voor witgoederen. Achter de woning een vrijstaande stenen garage, metalen berging en een houten overkapping met terras.

1e verdieping

Overloop (7 m²), stook/ werkruimte van 8,25 m² met C.V. opstelling (HR ketel AWB, 2014). Doorloop slaapkamer van 9,5 m² voorzien van vaste wastafel, vanuit deze slaapkamer toegang tot twee slaapkamers (beide 7 m²) met velux dakramen.

2e verdieping

Via een losse trap toegang tot de berging/ zolder met een vloeroppervlakte van circa 20 m²

Tuin:

Aan de voorzijde een kleine siertuin. Aan de zijkant een oprit en een achterom naar de garage/woning. Achter de woning een terras met borders en een houten overkapping van ca. 10 m² met terras.

Bijzonderheden

Zowel geschikt voor senioren als starters. CV installatie 2014; merk AWB. Meterkast 8 groepen, uit te breiden tot 10 groepen. Elektrische sectionale garagedeur. Houten overkapping van ca. 10 m². Metalen bergschuurtje van 4 m². Traplift naar de verdieping blijft achter. Aan de voorzijde een fraai markies van hoogwaardige kwaliteit . Aan de zijkant fraaie zwarte screens. Beschikt over een airco 8 zonnepanelen worden nog geleverd

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1970
AdresH. Berrelkampstraat 2 A
PlaatsWoldendorp 9946 PT
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:224 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: