Object informatie

H. Berrelkampstraat 2 a, Woldendorp

Wordt te koop aangeboden aan de H.Berrelkampstraat 2a in Woldendorp een half-vrijstaande woning. De woning kan aangemerkt worden als een senioren-plus woning met op de begane grond een slaapkamer en badkamer/douche. Op de verdieping zijn twee c.q. drie slaapkamers aanwezig/mogelijk. Deze woning met een woonoppervlakte van c.a. 100 m² heeft een vrijstaande stenen garage met sectionaal deur, een berging en eigen oprit. Woldendorp is een dorp nabij Delfzijl met vele voorzieningen. Een woning voor zowel senioren als starters in de woningmarkt. Kom vrijblijvend langs om de woning te bezichtigen, u bent van harte welkom !

Indeling

Begane grond:

Entree/hal (5m²) met trapopgang naar de verdieping, toilet (halfbetegeld), meterkast ( 6x220 V); L-vorige kamer met trapkast en vaste kast van 27,5m², belegd met laminaat; Half-open (glazen wand) keuken (7,5m²) met eenvoudige keukenblok met afzuiging; slaapkamer (13,5m²) en badkamer/douche/vaste wastafel (2,5m²); achterentree/hal (3,25 m²) met kast en tevens opstelplaats voor de witgoederen.

1e verdieping

Overloop (7m²), stook/werkruimte van 8,25 m² met C.V. opstelling (HR ketel AWB 2014). Doorloop slaapkamer van 9,5 m² met vaste wastafel, vanuit deze slaapkamer toegang tot twee slaapkamers (beide 7 m²) met velux dakramen.

2e verdieping

Middels losse trap toegang tot de berging/zolder met een vloeroppervlakte van c.a. 20 m²

Tuin:

Aan de voorzijde een siertuin; aan de zijkant de oprit naar de garage. Aan de achterzijde een beschutte terras met tegels,

Bijzonderheden

Zowel geschikt voor senioren als starters. CV ketel 2014, merk AWB. Elektrische sectionale deur.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1969
AdresH. Berrelkampstraat 2 a
PlaatsWoldendorp 9946 PT
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:5
Aantal slaapkamers:4
Perceeloppervlakte:224 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: