Object informatie

Kerkpad 3 , Woltersum

Op de wierde van Woltersum (beschermd stads- of dorpsgezicht) staat deze eengezinswoning uit 1982. De woning is fraai gesitueerd met een prachtig uitzicht op de kerk en staat op vrije afstand van de buren. De woning is grotendeels klaar voor bewoning. Hier en daar zijn vertrekken nog af te bouwen en of te vernieuwen. Deze woning met een energielabel C (datum: januari 2015) heeft 9 zonnepanelen en een zonneboiler, tevens op de gevels na, volledig geïsoleerd. Lage energielasten zijn hier van toepassing. De woonkamer met open keuken en de verdieping met drie grote slaapkamers biedt u veel mogelijkheden om het geheel te bewonen. Woltersum is een fijn dorp op korte afstand van Ten Boer/Groningen en Appingedam/Delfzijl. Het dorp Woltersum heeft een basisschool en deze is nabij gelegen, op loopafstand van de woning. U wordt van harte uitgenodigd voor een bezichtiging, u bent van harte welkom.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal met trapopgang naar de verdieping, toegang tot het toilet met fontein, tot de betegelde badkamer (ligbad/douche, vaste wastafel, design radiator) en tot de woonkamer met open keuken. In de hal een moderne meterkast met 7 groepen en 2 aardlekschakelaars. De woonkamer met open keuken ( voorzien van oven, koeler, vaatwasser, keramische kookplaat en afzuiging), is in totaliteit, een groot geheel, van circa 43 m². Vanuit de L-kamer/open keuken toegang tot de bijkeuken c.q. achter entree met ruime overkapping. Achter de woning staan houten schuurtjes/garage (circa 40 m²) en een kweekkas die aan vervanging/renovatie toe zijn.

1e verdieping

Middels kwartslagtrap toegang tot de verdieping: overloop met ruime bergkast, 3 slaapkamers met vloeroppervlaktes van 11, 19 en 13 m². In de grootste slaapkamer is een vaste kastenwand; geheel is voorzien van laminaatvloeren. Knieschotten zijn aanwezig en geven veel opbergruimte.

Tuin:

De tuin is aan de achterzijde gelegen, ingericht met een trapsgewijze gazon met diverse borders. Aan de achtergevel is een overkapping geplaatst.

Bijzonderheden

De SNN subsidie voor woningverbetering en verduurzaming van € 17.000,-- is nog door de koper aan te vragen. De energielabel C dateert van 2015 en is waarschijnlijk door vernieuwingen een hoger label geworden. 9 zonnepanelen aanwezig. Cv-ketel (2012) in eigendom Een groot deel van de ramen zijn voorzien van screens. Naast de woning is de oprit/parkeergelegenheid.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1980
AdresKerkpad 3
PlaatsWoltersum 9795 PC
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:400 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: