Object informatie

Scharmer Ae 1 , Woudbloem

GEZIEN HET OVERWELDIGENDE AANTAL AANVRAGEN ZIJN DE BEZICHTIGINGSDAGEN VOL. HELAAS KUNNEN WE NIEUWE AANVRAGEN DERHALVE NIET MEER INPLANNEN. Namens het Waterschap Hunze en Aa's bieden wij te koop aan een vrijstaande woning, gebouwd in de jaren 80, op een unieke locatie aan de rand van Woudbloem. Dit object is gelegen aan de rand van het natuurgebied met een prachtig uitzicht. Omsloten door de groene natuur! Voorzieningen zijn in voldoende mate in de omliggende dorpen aanwezig, welke goed te bereiken zijn. Daarnaast is de stad Groningen ook op korte afstand gelegen!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast en trapopgang naar de verdieping; toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje; bijkeuken; woonkamer; keuken voorzien van een eenvoudige rechte opstelling met o.a. vaatwasser en afzuiging; stookruimte met CV opstelling (Nefit Ecomline HR 2004).

1e verdieping

Overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamers, eenvoudige badkamer welke is voorzien van toilet, wastafel en douche.

Tuin:

De om de woning gelegen tuin is aangelegd met gazon en borders.

Bijzonderheden

- De woning wordt verwarmd middels CV en is voorzien van isolerende beglazing - Eerlijkheidshalve dient de woning te worden gemoderniseerd - Het geheel is gelegen aan de rand van Woudbloem, met zicht op het natuurgebied. Unieke locatie! - Het perceel dient nog te worden gesplitst en uitgemeten door de Dienst voor het Kadaster en de Openbare Registers - Verkoopvoorwaarden van Waterschap Hunze en Aa's van toepassing en op aanvraag beschikbaar - IBA-Systeem aanwezig - Recht van overpad over terrein van het Waterschap om bij de woning te komen

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1985
AdresScharmer Ae 1
PlaatsWoudbloem 9618 PB
Prijs:Verkocht onder voorbehoud
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht onder voorbehoud
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:1593 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: