Object informatie

Beatrixlaan 8 , Zuidbroek

Namens opdrachtgever bieden wij te koop aan de helft van een dubbele woning: Beatrixlaan 8 in Zuidbroek. De twee-onder-een-kap woning heeft een royale woonkamer met een royale half open woonkeuken. Op de verdieping een drietal slaapkamers en badkamer. De woning heeft op de begane grond vloerverwarming. De woonkamer heeft een schuifpui naar het terras en achterliggende tuin met gazon. De toegang en oprit is ruim bemeten. Achter de woning zijn een drietal aaneengesloten ruimtes als bergingen gesitueerd; deze bergingen zijn aan een stevige onderhoudsbeurt toe. De woonwijk ligt nabij de spoorlijn met een goede verbinding naar de stad Groningen. Zuidbroek is een dorp met vele voorzieningen op velerlei gebied. Een woning voor de starter die op zoek is naar een betaalbare woning. U bent van harte welkom en neem gerust contact op met ons kantoor als u een bezichtiging wilt plannen. De woning is vrijwel direct te aanvaarden.

Indeling

Begane grond:

Entree/hal met meterkast, toegang middels kwartslagtrap tot de verdieping, provisie/trapkast, toilet. Vanuit de hal toegang tot de keuken met een hoekopstelling voorzien van koeler, vriezer, 4 pits gaskomfoor met afzuiging en oven. De L-vormige woonkamer is voorzien van een schuifpui naar het terras en achterliggende tuin met gazon. De met plavuizen bedekte vloeren worden verwarmd middels vloerverwarming. De woonkamer/keuken heeft een vaste wandenkast.

1e verdieping

Middels kwartslag dichte trap toegang tot de verdieping: overloop, drietal slaapkamers (respectievelijk 6,5 / 9,5 en 10,5 m²) en een badkamer ( douche, bad en vaste wastafel). Tevens een berging met de opstelplaats van de CV installatie en voor de witgoed aansluitingen. De vloeren zijn voorzien van laminaatvloeren.

Tuin:

Aan de voorzijde een kleine siertuin. Aan de zijkant een royale toegang voor parkeren en als toegang tot de achtertuin. De achtertuin is voorzien van gras en een terras met overkappingen voor eventuele houtopslag. Achter op het perceel zijn een drietal aaneengesloten schuurtjes/bergingen aanwezig; Deze bergingen zijn aan een dringende onderhoudsbeurt toe.

Bijzonderheden

Gelegen in een woonwijk nabij de spoorlijn Nieuwschans-Groningen. Kindvriendelijke buurt met een speelplaats en speelattracties voor de deur. De begane grond wordt verwarmd middels vloerverwarming. De woonkamer heeft een schuifpui.

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1963
AdresBeatrixlaan 8
PlaatsZuidbroek 9636 BH
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:371 m²
Woonlagen:2

Reageer op dit object: