Object informatie

Heiligelaan 26 , Zuidbroek

Op een fraaie locatie in Zuidbroek bieden wij deze vrijstaande woning met vrijstaande garage te koop aan. Het geheel beschikt over 3 slaapkamers waarvan er 1 op de begane grond is gelegen. Het geheel is in de afgelopen jaren grotendeels gemoderniseerd en gerenoveerd. Gezien de oppervlakte en prijsstelling denken wij bij uitstek geschikt voor starters of doorstromers. Verder is het gelegen nabij de aansluiting A7, dus de forens zou hier ook uitstekend kunnen vertoeven. Binnen 15 autominuten is de stad Groningen bereikbaar. Voorts treft men in het dorp alle benodigde dagelijkse voorzieningen. Ook beschikt Zuidbroek over een uitstekende openbaar vervoersverbinding! Welkom!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met trapopgang en meterkast; slaap-/studeerkamer (ca. .. m2); woonkamer met schuifpui welke toegang biedt tot het achter de woning gelegen terras, daarnaast beschikt de woonkamer over een houtkachelaansluiting; keuken voorzien van hoekopstelling met o.a. 5 pits gascomfoor, afzuiging, oven en vaatwasser, daarnaast vanuit de keuken toegang tot een ruime kelder; hal/achterentree; toiletruimte; bijkeuken voorzien van witgoedaansluiting.

1e verdieping

Overloop welke toegang biedt tot 2 slaapkamers (resp. ca. .. m2 en ca. .. m2). Daarnaast treft u op de verdieping de gemoderniseerde badkamer voorzien van inloopdouche, wandcloset en wastafelmeubel.

2e verdieping

Bergzolder boven de overloop welke toegankelijk is via slaapkamer

Tuin:

Fraaie om de woning gelegen tuin met gazon, borders en terras. Daarnaast inrit met parkeerruimte op eigen terrein.

Bijzonderheden

- Goed geïsoleerd woonhuis met isolerende beglazing, dakisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie. - Zonnepanelen in bestelling en worden nog geplaatst - Ruime tuin met terras en eigen inrit - Grote garage/werkplaats met zolder - Mooie locatie in Zuidbroek - Uitstekende verbinding met openbaar vervoer / 4x per uur een trein - De regeling waardevermeerdering is besteed. Van de regeling Woningverbetering en Verduurzaming is nog € 6.000,- beschikbaar ten gunste en invulling van de koper

Kenmerken:

TypeEengezinswoning
Bouwjaar1953
AdresHeiligelaan 26
PlaatsZuidbroek 9636 CN
Prijs:VERKOCHT
Kosten beding:Kosten koper
Status:Verkocht
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:485 m²
Woonlagen:3

Reageer op dit object: