Object informatie

Meulenhörn 9 , Zuidbroek

Op een mooie en rustige locatie gelegen bieden wij te koop aan een vrijstaand en degelijk gebouwd vrijstaand woonhuis, type bungalow, aan. De woning is gelegen in een kindvriendelijke en tamelijk jonge woonwijk van Zuidbroek. Het geheel is gelegen op een ruim perceel welke momenteel grotendeels als natuurtuin is ingericht. Zuidbroek is zeer gunstig gelegen met in de nabijheid zowel de aansluiting op de A7 alsmede de N33. In Zuidbroek zijn diverse voorzieningen aanwezig. Binnen 15 minuten is de stad Groningen te bereiken, betaalbaar wonen op korte afstand van de grote stad. Levensloopbestendig wonen! Alle vertrekken op de begane grond. 3 slaapkamers. Ruime woonkamer! Graag laten wij u deze fraaie vrijstaande woning zien!

Indeling

Begane grond:

Hal/entree met meterkast; toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje; slaapkamer (ca. 7,5 m2); badkamer voorzien van douchecabine, wastafelmeubel en toiletruimte; slaapkamer (ca. 11,3 m2); ruime woonkamer (ca. 30,2 m2) met fraaie tegelvloer (travertin), 2 fraaie erkers en deur naar terras; kantoorruimte/slaapkamer(ca. 6,2 m2); keuken voorzien van U-vormige opstelling voorzien van 5 pits gascomfoor, afzuiging en combi-magnetron; bijkeuken met CV opstelling en witgoedaansluiting; verlengde garage welke inpandig te bereiken is, waarin een verwarmde werkruimte is gecreëerd.

Tuin:

De om de woning gelegen tuin is als natuurtuin aangelegd.

Bijzonderheden

- Woning wordt verwarmd middels CV - Voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing. Daarnaast zijn er extra voorzetramen geplaatst voor een hogere isolatiewaarde. - Dakbedekking ca. 3 jaar oud - Mooie kindvriendelijke woonomgeving - Gelegen aan een rustige weg met overwegend bestemmingsverkeer - Voorzien van 15 zonnepanelen - Woning is voorzien van screens en zonneschermen

Kenmerken:

Type
Bouwjaar1996
AdresMeulenhörn 9
PlaatsZuidbroek 9636 GX
Prijs:Vraagprijs € 270.000 k.k.
Kosten beding:Kosten koper
Status:Beschikbaar
Aantal kamers:4
Aantal slaapkamers:3
Perceeloppervlakte:577 m²
Woonlagen:1

Reageer op dit object: