Nieuws

Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Antoni Verburghwijk 63 te Termunterzijl. vp: €149.500,- k.k. Uitstekend onderhouden half-vrijstaande woning. Eigen oprit, overkapping, vrijstaand stenen schuurtje en aangebouwde houten schuurtje. Volledig geïsoleerd en een energielabel A. De woning beschikt over 4 ruime slaapkamers. 12 zonnepanelen. Meer info of een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Verlengde Meeuwerderweg 177 te Groningen. Vraagprijs € 385.000,- k.k. Op een mooie locatie in Groningen ruime tussenwoning (appartementsrecht) met garage en tuin. 5 slaapkamers. Uitstekend geïsoleerd. Royaal dakterras. Inpandige garage. Meer info of een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op funda maar nu al te koop! Koningsakkers 28 te Siddeburen. € 415.000,- k.k. Royale vrijstaande woning gelegen in kindvriendelijke woonwijk van Siddeburen. Het geheel is door de huidige eigenaren royaal uitgebouwd met o.a. slaapkamer en woonkeuken! Weldaad aan ruimte! Iets wat niet direct zichtbaar is aan de voorzijde. Deze gezinswoning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Daarnaast een fraaie tuin en een ruime garage! Wij nodigen u graag uit! Meer info of een bezichtigingsafspraak? Neem contact op met ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op funda maar nu al te koop! In het buitengebied van Overschild gelegen bedrijfslocatie. Laanweg 10 te Overschild. Vraagprijs € 349.000,- k.k. Vrijstaande bedrijfswoning met loods op een ruim perceel. Korte afstand tot de stad Groningen. Meer info volgt via Funda en Facebook!
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op funda maar nu al te koop! Hoofdweg 193 te Siddeburen. Vrijstaande woning op loopafstand van het centrum van Siddeburen. Het geheel dient te worden gemoderniseerd. Vraagprijs € 179.500,- k.k. Interesse of meer informatie? Neem contact op met ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop! Meenteweg 8 te Schildwolde. Zeer fraai en gemoderniseerde herenhuis met 3 slaapkamers en 1 slaapkamer/kantoor op de begane grond. 3 badkamers van verschillende groottes. Bouwjaar: 1902. Perceeloppervlakte: 685 m2. vraagprijs: €339.000,- k.k.
 
Lees het hele bericht
 
Per 1 januari 2021 te huur! Kerkstraat 1 te Wagenborgen. Vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers in het centrum van Wagenborgen met diverse voorzieningen op loopafstand. Huurprijs € 737,00. Meer info te verkrijgen via ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Per 1 november te huur : Slochtermeenteweg 4 te Slochteren! De kale huur bedraagt € 850,-p.m. Halfvrijstaande gezinswoning in een kindvriendelijke woonwijk van Slochteren. Meer info te verkrijgen via ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop! Binnenkort op Funda! Schattersum 45 te Schildwolde! vp €249.500,- k.k. In een rustige en kindvriendelijke woonomgeving gelegen hoekperceel met extra grote tuin, volledige verbouwde zolder en 2 extra kamers. Verlengde garage en bijkeuken. Perceeloppervlakte 457 m2. Meer info volgt!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op funda! Koningsmantel 54 Assen! Vraagprijs € 259.000,- k.k. Op een mooie locatie aan de rand van Assen, echter met alle voorzieningen binnen handbereik bieden wij te koop aan deze fraaie, moderne en goed geïsoleerde tussenwoning met berging aan! 4 slaapkamers. Moderne badkamer! Moderne keuken! Fraaie tuin. Meer info volgt!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda. Hoofdweg 94 te Wagenborgen. Vp € 379.500,-. Vrijstaande woning met 2 garages, vrijstaande terrasoverkapping, paardenstallen, rijbak en weiland. Woning beschikt over 3 slaapkamers. Dit is echter nog uit te breiden. Dit alles op een perceel van ca. 3800 m2! Voorzieningen op loopafstand aanwezig! Meer info volgt.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Populierenlaan 12 te Hellum. Vraagprijs € 349.500,- k.k. Vrijstaande woning met vrij uitzicht over de uitgestrekte landerijen. Kantoor/slaapkamer op de begane grond. 3 slaapkamers op de verdieping! Meer info volgt!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Kleine Belt 44 te Delzijl. Vraagprijs € 169.500,-. Royale hoekwoning op een fraaie en rustige stand. 4 slaapkamers, extra schuurruimte en carport. De groenstrook naast de woning is in eigendom van de Gemeente echter met toestemming in gebruik door de eigenaren.
 
Lees het hele bericht
 
Verkocht! Makelaardij Reilink Vastgoed feliciteert koper en verkoper met het behaalde resultaat! https://www.funda.nl/koop/verkocht/t-zandt/huis-87100470-korendijk-3/
 
Lees het hele bericht
 
Verkocht! Makelaardij Reilink Vastgoed feliciteert koper en verkoper met het behaalde resultaat! https://www.funda.nl/koop/siddeburen/huis-87445997-oudeweg-10/
 
Lees het hele bericht
 
Verkocht onder voorbehoud! Makelaardij Reilink Vastgoed feliciteert koper en verkoper met het behaalde resultaat! https://www.funda.nl/koop/groningen/huis-87433969-antillenstraat-62/
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Holwierderweg 16 te Krewerd. Vraagprijs € 194.500,- k.k. Vrijstaande woning met praktijkruimte! Mooie landelijke locatie! Perceeloppervlakte 600 m2. Levensloopbestendig! 3 slaapkamers!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Energiezuinige bedrijfshal met kantoormogelijkheden in Zuidbroek! https://www.fundainbusiness.nl/bedrijfshal/zuidbroek/object-87458820-eg-weg-19/
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! https://www.funda.nl/koop/siddeburen/huis-87461371-oudeweg-3-a/
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Groot gezin opgelet, ideale gezinswoning. Oudeweg 3a te Siddeburen. Vraagprijs € 425.000,- k.k. Bouwjaar 2009. 6 slaapkamers. Praktijkruimte/kantoor met eigen ingang en toilet op de begane grond. Modern wonen. Lage stookkosten! Fraaie tuin!
 
Lees het hele bericht