Nieuws

Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Damsterweg 18 te Steendam . Vraagprijs € 219.000,- k.k. Vrijstaande woning met vrijstaande houten garage op een mooie locatie nabij het Schildmeer. De woning beschikt in de huidige situatie over 1 slaapkamer, er zijn echter voldoende mogelijkheden om de verdieping anders in te delen om zodoende meer slaapkamers te creëren. Het geheel is gelegen op een ruim perceel van ca. 715 m2. Interesse gewekt? Neem contact met ons op voor meer informatie.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop en binnenkort op Funda: Cereslaan 13 te Meedhuizen! Vraagprijs €279.000,- k.k. Deze ruime levensloopbestendige woning met vrijstaande garage is gelegen op een ruim perceel van ca. 808 m². De woning heeft een royale woonkamer met half open keuken. Zowel alle 3 de slaapkamers als de badkamer bevinden zich op de begane grond. Uw interesse gewekt? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop: Middenstraat 16 te Siddeburen. Vraagprijs €229.500,- k.k. Een vrijwel volledig gemoderniseerde/ gerenoveerde vrijstaande woning met eigen inrit en ruime garage/ werkplaats nabij het centrum van Siddeburen. De woning beschikt over een ruime woonkamer met houtkachel en separate eetkamer met een totaal oppervlakte van ca. 32 m². Op de verdieping bevinden zich 2 royale slaapkamers en een badkamer. De woning is daarbij grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Meer informatie of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop: Ruiterakker 5 te Assen! Vraagprijs €225.000,- k.k. Deze fraaie tussenwoning met tuingerichte woonkamer is gelegen op een rustige locatie aan de rand van de wijk Peelo. De woning is voorzien van een keurige moderne keuken met inbouwapparatuur, drie slaapkamers en een vernieuwde badkamer op de verdieping. Voorzieningen zijn op korte afstand gelegen. Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Beatrixlaan 8 te Zuidbroek! Vraagprijs: € 199.500,- k.k. Een fraaie twee-onder één kap woning. De woning heeft een royale woonkamer en een royale half open woonkeuken! Op de begane grond is vloerverwarming aanwezig! Op de verdieping 3 slaapkamers en een badkamer. Kindvriendelijke buurt met een speelplaats en speelattracties voor de deur. Vrijwel direct te aanvaarden! Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en bovenal gezond 2022!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Eideweg 32 te Siddeburen! Vraagprijs: € 249.000,- k.k. Een fraaie vrijstaande woning met aan alle kanten uitzicht over de landerijen! Volledig gerenoveerd en gemoderniseerd in de loop der jaren. Een slaapkamer en badkamer op de begane grond en op de verdieping nog 2 slaapkamers. Vrijstaande garage/schuur! Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Voeghouten 1 te Slochteren! Vraagprijs € 299.500,- k.k. Royaal uitgebouwde 2/1 kapwoning in een kindvriendelijke woonwijk van Slochteren. Deze moderne gezinswoning is aan de achterzijde voorzien van een uitbouw en er is een opbouw geplaatst op de garage/berging. In de uitbouw treft u een royale woonkeuken, door het plaatsen van een aluminium schuifpui en 2 lichtkoepels is er een licht interieur ontstaan! De totale oppervlakte van de woonkamer en keuken is ca. 62 m2. Door de dakopbouw is een grote slaapkamer ontstaan, daarnaast is de badkamer vergroot. De woning beschikt over 3 slaapkamers. Fraaie gezinswoning in een leuke wijk van Slochteren. De stad Groningen op korte afstand gelegen. Voorzieningen in voldoende mate in de omgeving aanwezig. Ruime eigen oprit met carport. Uw interesse gewekt? Of meer informatie? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Damsterweg 71 te Siddeburen! Een vrijstaande woning met vrij uitzicht op een royale kavel van ca. 2625m2 ! Vraagprijs : €329.000,- k.k. 3 slaapkamers op de begane grond en 1 op de verdieping (met een mogelijkheid om hier 2 van te maken) Ook is er een badkamer op de begane grond aanwezig. Ruime oprit met voldoende parkeergelegenheid. Landelijk wonen! Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! G. Boelmanweg 30 te Wagenborgen! Authentiek ontmoet modern! Ruime vrijstaande woning met 3 slaapkamers! Vraagprijs : € 229,500,- k.k. De woning is in het afgelopen jaar volledig gerenoveerd waarbij veel aandacht is besteed aan energiezuinig wonen. Het geheel is volledig geïsoleerd en op de begane grond volledig voorzien van vloerverwarming. Het geheel beschikt niet over een keuken en badkamer waardoor dit naar eigen invulling kan worden uitgevoerd. Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Vorige week een prachtige woning mogen fotograferen in siddeburen voor Makelaardij Reilink Vastgoed
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda. Eideweg 9 te Siddeburen. Vraagprijs € 389.500,- k.k. Fraaie karakteristieke vrijstaande woning op een ruim perceel van ca. 965 m2. Het geheel beschikt over een ruime houten dubbele garage, een geïsoleerde werkplaats en een berging met kippenschuur. Het geheel wordt omsloten door een prachtig aangelegde tuin met voldoende privacy en een terrasoverkapping. De woning bruist van de authentieke en karakteristieke elementen, waaronder het fraaie houtsnijwerk van de vensterbanken, fraaie gevels en de hoge en fraai gestucte plafonds. Het karakter is in de loop der jaren goede onderhouden en daardoor goed behouden gebleven. De woning kan met gemak een groot gezin herbergen, u heeft de beschikking over 5 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond is gelegen. Het geheel is goed geïsoleerd! Uw interesse gewekt? Plan een afspraak voor een bezichtiging!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Hoofdweg 22 te Schildwolde! Vraagprijs € 220.000,- k.k. Een fraaie vrijstaande karakteristieke jaren dertig woning! Gelegen aan het fraaie bebouwingslint. Slaapkamer en badkamer op de begane grond, 2 slaapkamers op de verdieping met een mogelijkheid een 3e te creëren. Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein! Voorzieningen op korte afstand gelegen. Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verhuur! Roegeweg 9-2 te Steendam! Het betreft een recreatiewoning en is gelegen in het beheersgebied van het recreatiecentrum "De Otter". De woning wordt verhuurd in gemeubileerde en gestoffeerde staat. Huurprijs bedraagt € 725,- p.m. exclusief gas, water en licht. Per direct te aanvaarden en voor de duur van max 9 maanden. Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! E.E. Napweg 40, Finsterwolde. Vraagprijs € 135.000,- k.k. Ruime tussenwoning in Finsterwolde met ruime eigen inrit. De inrit is aan de achterzijde van het perceel gelegen. Parkeren op eigen terrein is hier dus mogelijk. De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers. Zowel de voor als achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Bij uitstek geschikt voor de starter op de woningmarkt. Meer informatie of een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Hoofdweg 100a te Froombosch. Vraagprijs € 269.000,- k.k. Ruime vrijstaande woning gelegen aan het karakteristieke lint. Het geheel beschikt over 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond. Op de verdieping treft u ook nog een slaapkamer. Daarnaast is er voldoende ruimte op de zolder om hier eventueel nog meer slaapkamers te creëren. Dit alles op een ruim perceel van ca. 875 m2. Het geheel is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting Hoogezand en Groningen. Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Tichelwerk 34 te Delfzijl. Vraagprijs €189.500,- k.k. Fraaie hoekwoning gelegen in een kindvriendelijke woonwijk nabij diverse voorzieningen. De ruime woning beschikt onder andere over een lichte en ruime woonkamer, 4 slaapkamers, fraaie keuken en badkamer. Daarnaast nog de beschikking over een garagebox. Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Mooie karakteristieke jaren 30 woning met veel originele elementen mogen fotograferen voor Makelaardij Reilink Vastgoed
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Hoofdweg 10 te Slochteren. Vraagprijs € 335.000,- k.k. Fraaie karakteristieke vrijstaande woning op een mooie locatie in Slochteren. Fraai wonen aan het prachtige en karakteristieke lint van Slochteren. Perceeloppervlakte ca. 924 m2. 4 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond. Royale woonkeuken. Veel karakteristieke elementen zoals glas-in-lood en suite deuren zijn bewaard gebleven. Zeer mooie locatie nabij diverse voorzieningen. Uw interesse gewekt? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Hoofdweg 166 W te Siddeburen! Fraai en ruim appartement gelegen op de 2e woonlaag met een royaal dakterras en berging! 2 slaapkamers. Het geheel is gelegen aan het Keiplein boven de winkels van winkelcentrum de Kei! Het appartement verkeert in een uitstekende staat van onderhoud! Vraagprijs € 249.000,- k.k. Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht