Nieuws

Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Royale bouwkavel van ca. 1050 m2, gelegen aan De Kamp te Nieuwolda. De kavel is fraai op een hoek gelegen met uitzicht op een bosperceel. Uw kans om uw woonwensen invulling te geven! Vraagprijs € 75.000,- k.k.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Kustweg 6a te Delfzijl. Vraagprijs € 189.500,- k.k. Ruim en gemoderniseerd 3 kamer appartement nabij het centrum van Delfzijl. 2 ruime slaapkamers. Garage gelegen onder het complex. Prachtig uitzicht vanuit de woonkamer. Actieve VvE. Kunststof kozijnen. CV verwarmd. Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Fam. Bronsweg 65 te Wagenborgen. Vraagprijs €169.000,- k.k. Te moderniseren vrijstaande woning met vrijstaande garage. Bij uitstek geschikt voor de starter of de handige klusser. Verwarming geschiedt middels CV en de woning is gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing. Het geheel beschikt over 2 slaapkamers. Meer info? Neem contact op met ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Hoofdweg 84 te Slochteren. Vraagprijs € 349.500,- k.k. Fraaie vrijstaande woning aan het karakteristieke bebouwingslint van Slochteren! Levensloopbestendig wonen. De woning beschikt over een zeer ruime slaapkamer en een recent gemoderniseerde badkamer op de begane grond. Badkamer is voorzien van douche, ligbad, wastafelmeubel en wandcloset. Daarnaast beschikt deze fraaie woning nog over 2 slaapkamers op de verdieping, waarbij er eventueel nog ruimte is om dit uit te breiden naar 3 of 4 slaapkamers op de verdieping. Uiteraard mag een ruime garage met werkplaats niet ontbreken. De om de woning gelegen tuin is fraai aangelegd. Vermeldenswaardig is dat de woning zowel een inrit aan de voorzijde als een inrit aan de achterzijde heeft. Groene omgeving nabij scholen, uitvalswegen en overige voorzieningen. Korte afstand van de stad Groningen. Interesse? Neem contact op met ons kantoor! Een bezichtiging is reeds te plannen..
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Troostlaan 14 te Wagenborgen. vr.prijs: € 275.000,- k.k. Een zeer fraaie jaren '30 woning met mooie karakteristieke elementen op een ruime kavel van bijna 800 m2. Rondom siertuinen en een groentetuin. Vrijstaande stenen schuur/garage. 3 slaapkamers. Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop en binnenkort op Funda! Cereslaan 35 te Meedhuizen. Vraagprijs €149.500,-- k.k. Deze ruime eengezinswoning staat centraal gelegen in het dorp Meedhuizen. De woning beschikt over een ruime woonkamer; drie slaapkamers op de verdieping en een prachtig aangelegde tuin welke privacy gericht is. Ook is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig en een ruime garage met separate werkplaats. Meer info een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Voor Makelaardij Reilink Vastgoed een mooi huis aan het Molenrecht gefotografeerd..
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop: Westerlaan 3 te Siddeburen! Vraagprijs € 159.000,- k.k. Fraaie vrijstaande woning, eenvoudig van aard en biedt vele mogelijkheden voor een handige starter! De woning heeft een eigen oprit en garage/schuur en rondom siertuin en gazon. Voor meer informatie kunt u kijken op www.westerlaan3.nl
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop: Hoofdweg 42 Tjuchem. Vraagprijs €259.000,- k.k. Een fraaie eengezinswoning met uitzicht op de landerijen aan de achterzijde. Deze verbouwde stolpwoning is grotendeels gemoderniseerd met een fraaie aanbouw voor de badkamer, bijkeuken, achter-entree en toilet. De woning beschikt over 3 slaapkamers en een grote schuur/ garage en mooie overkapping. Meer info via https://hoofdweg42.nl/ Een bezichtiging is reeds te plannen!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop en binnenkort op Funda! Royale vrijstaande woning aan Het Molenrecht 8 in Slochteren! Vraagprijs €359.000,-- k.k. De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken van ca 54 m²; 4 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond; een aangebouwde garage met overheaddeur en loopdeur. Perceeloppervlakte ca. 844 m². Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop! Meidoornlaan 12 te Siddeburen! Vraagprijs €219.000,-- k.k. Vrijstaande woning met oprit en garage, schuurruimte en tuinhuisje. De woning is goed onderhouden en gelegen op loopafstand van het centrum. Deze woning beschikt over 2 slaapkamers en douchegelegenheid op de begane grond. Op de verdieping bevinden zich nog 2 kamers, welke te bereiken zijn middels een vlizotrap. Perceeloppervlakte ca. 417m². Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Voeghouten 15 te Slochteren. Vraagprijs € 235.000,- k.k. Mooie 2/1 kap woning in kindvriendelijke woonwijk van Slochteren. De woning beschikt over 4 slaapkamers (3 op de 1e verdieping en 1 op de zolderverdieping), ruime aangebouwde garage, ruime inrit en een prachtig aangelegde tuin. Benodigde voorzieningen zijn op korte afstand gelegen, daarnaast is de stad Groningen op ca. 15 minuten gelegen. Uw interesse gewekt? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Fraaie vrijstaande woning aan de Hoofdweg 110 te Kolham ! Vraagprijs: € 275.000 k.k. 3 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond. Perceeloppervlakte 1599 m2. Ruime tuin (ca 1400 m2) met o.a. vijver, leefkuil, besloten terras en een gazon met borders, bomen en heesters. 2 garages en een werkplaats! Tuinhuisje en een overkapping! Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Fraaie vrijstaande woning aan de Kerkstraat 38 te Wagenborgen! Vraagprijs: € 169.500,- k.k. 3 slaapkamers! Perceeloppervlakte: 342 m2. Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Nu al te koop! Klipperstraat 24 te Veendam. Vraagprijs € 235.000,- k.k. Royale energiezuinige gezinswoning in rustige woonwijk van Veendam met uitzicht op openbaar groen! Nabij centrum, waar alle benodigde voorzieningen aanwezig zijn. Voldoende parkeergelegenheid in de straat. Woning is o.a. voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen, warmtepomp, moderne keuken en moderne badkamer. 4 slaapkamers! Energielabel A! Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Ons kantoor weer voorzien van een nieuwe folie! Met dank aan Faber Reklame en Wilco van der Laan! Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Torenlaan 5 te Noordbroek. Vraagprijs € 298.000,- k.k. Fraaie en bovenal ruime vrijstaande woning (stolp) op een rustige locatie, aan een laantje, in Noordbroek. De woning beschikt over een bad en slaapkamer op de begane grond. Daarnaast nog 4 slaapkamers en badkamer op de verdieping. Dus levensloopbestendig maar ook geschikt voor een groot gezin. De om de woning gelegen tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Hoofdweg 58 Schildwolde. Vraagprijs € 389.000,- k.k. Ruime vrijstaande woning met garage en prachtige tuin! Woning beschikt over 6 royale slaapkamers, 2 badkamers, sauna, een woonkeuken en ruime woonkamer! In de tuin is het op de zonnige dagen heerlijk vertoeven! Het perceel is ca. 955 m2 groot. O.a. een ruime houten schuur en diverse zitjes, privacygericht! Meer informatie te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Jan van Galenstraat 21 te Delfzijl. Vraagprijs € 189.500,- k.k. Vrijstaande woning nabij het centrum van Delfzijl. Fraai verbouwd/uitgebouwd. Ruime tuin en grote aangebouwde garage, eigen inrit. 3 slaapkamers, mogelijkheid voor een 4e slaapkamer. Verwarming middels CV, grotendeels kunststof kozijnen. Meer info te verkrijgen via ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Zigzagoven 9 te Delfzijl! Een ruim 4-kamer appartement! Netjes onderhouden! 3 slaapkamers! vr.prijs: € 125.000,- k.k. Ruime garage gelegen onder het complex. Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht