Nieuws

Voor Makelaardij Reilink Vastgoed de media verzorgd van Veenweg 22 Siddeburen..
 
Lees het hele bericht
 
Do nu en dan fotografeer ik met heel veel plezier en passie een pand voor Makelaardij Reilink Vastgoed . Zo ook dit pand in Groningen...
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op Funda! Hoofdweg 147 te Siddeburen. Vraagprijs € 239.000,- k.k. Op een mooie locatie op loopafstand van het centrum van Siddeburen bieden wij te koop aan deze levensloopbestendige vrijstaande woning met ruime houten garage en ruime besloten tuin. Alle benodigde woonvertrekken bevinden zich op de begane grond. Het geheel ligt op loopafstand van het centrum van Siddeburen met tal van voorzieningen. De woning beschikt over 3 slaapkamers en een ruim perceel van ca. 1025 m2. De ruime garage is ca. 6m x 10m. Meer info volgt via Funda!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw op Funda! Vrijstaande woning gelegen in het rustig gelegen dorp Tjuchem. Deze prachtige en fraaie, vrijstaande nieuwbouw woning op een ruim erf van 1770 m² is als een plaatje ! De ruime schuur, dubbele garage, tuinhuis en fraai aangelegde tuin en bestrating maakt het plaatje compleet. UItvalswegen richting Groningen/Assen zijn goed te bereiken! https://www.funda.nl/koop/tjuchem/huis-87746244-hoofdweg-34/
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op Funda, maar nu al te koop! Hoofdweg 34 te Tjuchem. Vp € 325.000,- k.k. Royale vrijstaande woning met aan de achterzijde uitzicht over de uitgestrekte landerijen. Ruim perceel van 1770 m2. Vrijstaande garage! 3 slaapkamers! Zeer goed onderhouden! Meer info volgt!
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op funda! Zuiderweg 19 te Slochteren. Vraagprijs € 279.000,- k.k. Vrijstaande woning met 4 slaapkamers en aangebouwde garage gelegen in een groene woonwijk van Slochteren. Nabij diverse voorzieningen, volledig gerenoveerd/gemoderniseerd. Instapklaar! Indeling begane grond: Hal/entree met meterkast en trapopgang naar de verdieping; toiletruimte; badkamer voorzien van wastafelmeubel en inloopdouche; keuken voorzien van een nieuwe rechte opstelling; inloopkast met witgoedaansluiting; woonkamer; studeer-/slaapkamer. 1e verdieping: Overloop; 3 slaapkamers; toiletruimte. Meer info volgt via Funda.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verhuur! Per 1 mei 2021 beschikbaar! Bedrijfsruimte/winkelruimte gelegen in het centrum van Siddeburen. Hoofdweg 179a. De totale oppervlakte is ca. 50 m2. huurprijs is € 450,- per maand. Indeling: Entree winkelruimte met 2 etalages (totale oppervlakte ca. 40 m2); keuken voorzien van rechte opstelling; hal met cv-ruimte; toiletruimte. Meer info te verkrijgen via ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verhuur! Reint Dijkemastraat 25 te Siddeburen. Appartement gelegen op de 2e verdieping in appartementencomplex nabij het centrum van Siddeburen. Doelgroep 55+. Meer info via Funda. https://www.funda.nl/huur/siddeburen/appartement-87724414-reint-dijkemastraat-25/
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Kleiwerd 108 te Groningen. Vraagprijs € 315.000,- k.k. Fraaie tussenwoning met 5 slaapkamers in kindvriendelijke woonwijk van Groningen. Gebouwd in 2007! Goed geïsoleerd! Gelegen aan de rand van de wijk Reitdiep. Fietsafstand van het centrum! Meer info volgt via Funda! Een afspraak is reeds te plannen..
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op Funda, maar nu al te koop! Een prachtige monumentale villa aan de Hoofdweg 13 te Slochteren! De woning heeft uitzicht op de fraaie en statige Fraeylemaborg met het Slochterbos! Achter de woning is een groot terrein/grasland van 1650 m2 met 2 paardenboxen. vr.prijs: € 349.000,- k.k. Meer info te verkrijgen via ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verhuur! Louise Henriettestraat 20a te Groningen. Fraaie bovenwoning nabij Noorderplantsoen en centrum. Kale huurprijs € 950,00 per maand. Indeling: Entree met trapopgang naar de 1e verdieping. 1e verdieping: Hal; toiletruimte; keuken voorzien van rechte opstelling; badkamer voorzien van wastafelmeubel en douche; woonkamer. 2e verdieping: Overloop welke toegang biedt tot 4 kamers (resp. ca. 8 m2, ca. 5 m2, ca. 10 m2 en ca. 3 m2). Daarnaast nog een bergzolder met vlizotrap bereikbaar.
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort te Huur! Reint Dijkemastraat 25 te Siddeburen! Fraai appartement in het centrum van Siddeburen. 2 slaapkamers. Eigen parkeerplek. huur: € 925,- inclusief servicekosten exclusief stookkosten. Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Te huur! Reint Dijkemastraat 19 te Siddeburen! Per 1 april beschikbaar. huur: €1000,- p.m. excl. servicekosten en stookkosten. Ruim appartement op de 1e etage. In het centrum van Siddeburen. 3 slaapkamers. Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop: De Vijzel 11 Slochteren! In een kindvriendelijke woonwijk in Slochteren bieden wij te koop aan een ruime geschakelde twee onder één kap gezinswoning. Deze woning beschikt over 4 slaapkamers en badkamer op de verdieping. Gelegen nabij voorzieningen. Perceeloppervlakte ca. 244 m². Vraagprijs € 189.000,- k.k. Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Te huur! Ruime bedrijfsruimte in Siddeburen. Op korte termijn te aanvaarden. Totale oppervlakte bedraagt ca. 180 m2. Daarnaast is het eventueel te splitsen in een ruimte van ca. 30 m2 en ca. 150 m2. Meer info te verkrijgen via ons kantoor. https://www.fundainbusiness.nl/winkel/siddeburen/object-87644524-molenlaan-14/
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op funda! Nijenoertweg 55 te Leek. In een gezellige en kindvriendelijke woonwijk van Leek bieden wij te koop aan een fraaie tussenwoning met geïsoleerde bijkeuken/berging. Dit prettige en comfortabele woonhuis beschikt over 3 slaapkamers, waarbij er de mogelijkheid bestaat door het plaatsen van een vaste trap naar de zolder een extra slaapvertrek te creëren. Moderne badkamer. Zowel geschikt voor de starter als de doorstromer! Meer info volgt via Funda!
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op Funda, maar nu al te koop! Vrijstaande woning gelegen aan de Maarlaan 22 te Meedhuizen. Volledig gemoderniseerd en gerenoveerd met o.a. vloerverwarming, warmtepomp, diverse isolerende maatregelen, nieuwe keuken en badkamer en volledig opnieuw gevoegd. Vraagprijs: € 245.000,- k.k. Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop: Hoofdweg 44 Wagenborgen. Vraagprijs €259.000,-- k.k. Een ruime woning met een voormalig kapsalon in het centrum van Wagenborgen. De woning is geschikt voor vele doeleinden zoals wonen en werken. Het geheel beschikt over 5 slaapkamers en een vrijstaande schuur/ garage van 37,5m². Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op Funda, nu al te koop! Jeldingaheerd 54 te Schildwolde. Vraagprijs € 349.000,- k.k. Namens opdrachtgever bieden wij te koop aan een fraaie vrijstaande woning met aangebouwde garage. Het geheel is gebouwd in 2008 met uitstekende materialen en isolatie. Deze woning beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers. Top wooncomfort en woonklasse op een mooie locatie in Schildwolde! Diverse voorzieningen op loopafstand!
 
Lees het hele bericht