Nieuws

Nieuw in verkoop! Binnenkort op funda! Koningsmantel 54 Assen! Vraagprijs € 259.000,- k.k. Op een mooie locatie aan de rand van Assen, echter met alle voorzieningen binnen handbereik bieden wij te koop aan deze fraaie, moderne en goed geïsoleerde tussenwoning met berging aan! 4 slaapkamers. Moderne badkamer! Moderne keuken! Fraaie tuin. Meer info volgt!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda. Hoofdweg 94 te Wagenborgen. Vp € 379.500,-. Vrijstaande woning met 2 garages, vrijstaande terrasoverkapping, paardenstallen, rijbak en weiland. Woning beschikt over 3 slaapkamers. Dit is echter nog uit te breiden. Dit alles op een perceel van ca. 3800 m2! Voorzieningen op loopafstand aanwezig! Meer info volgt.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Populierenlaan 12 te Hellum. Vraagprijs € 349.500,- k.k. Vrijstaande woning met vrij uitzicht over de uitgestrekte landerijen. Kantoor/slaapkamer op de begane grond. 3 slaapkamers op de verdieping! Meer info volgt!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Kleine Belt 44 te Delzijl. Vraagprijs € 169.500,-. Royale hoekwoning op een fraaie en rustige stand. 4 slaapkamers, extra schuurruimte en carport. De groenstrook naast de woning is in eigendom van de Gemeente echter met toestemming in gebruik door de eigenaren.
 
Lees het hele bericht
 
Verkocht! Makelaardij Reilink Vastgoed feliciteert koper en verkoper met het behaalde resultaat! https://www.funda.nl/koop/verkocht/t-zandt/huis-87100470-korendijk-3/
 
Lees het hele bericht
 
Verkocht! Makelaardij Reilink Vastgoed feliciteert koper en verkoper met het behaalde resultaat! https://www.funda.nl/koop/siddeburen/huis-87445997-oudeweg-10/
 
Lees het hele bericht
 
Verkocht onder voorbehoud! Makelaardij Reilink Vastgoed feliciteert koper en verkoper met het behaalde resultaat! https://www.funda.nl/koop/groningen/huis-87433969-antillenstraat-62/
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Holwierderweg 16 te Krewerd. Vraagprijs € 194.500,- k.k. Vrijstaande woning met praktijkruimte! Mooie landelijke locatie! Perceeloppervlakte 600 m2. Levensloopbestendig! 3 slaapkamers!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Energiezuinige bedrijfshal met kantoormogelijkheden in Zuidbroek! https://www.fundainbusiness.nl/bedrijfshal/zuidbroek/object-87458820-eg-weg-19/
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! https://www.funda.nl/koop/siddeburen/huis-87461371-oudeweg-3-a/
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Groot gezin opgelet, ideale gezinswoning. Oudeweg 3a te Siddeburen. Vraagprijs € 425.000,- k.k. Bouwjaar 2009. 6 slaapkamers. Praktijkruimte/kantoor met eigen ingang en toilet op de begane grond. Modern wonen. Lage stookkosten! Fraaie tuin!
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op Funda: Lindenlaan 23 in Hoogezand. Vraagprijs 350.000,-- Een prachtige twee-onder-één dak woning met fraai uitzicht. Het bouwjaar van de woning is 1995 op een perceel van circa 300 m². De woning is volledig geïsoleerd en is voorzien van 20 zonnepanelen. De woning is verlengd met een fietsschuur en bijkeuken. De moderne inbouwkeuken is geplaatst in 2019. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort in de verkoop, deze twee-onder-één kap woning gelegen op een hoekperceel aan De Vijzel 15 in Slochteren. De woning kenmerkt zich door een uitbouw met veel ruimte. Ook de grote tuin naast het perceel is uniek in deze woonwijk; oppervlakte 900 m²! Fraai uitzicht, heerlijk rustig en vrij wonen. Ook geschikt voor een praktijk of kinderopvang aan huis. Vraagprijs €225.000,-- Meer informatie te verkrijgen via ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op funda maar nu al te koop! Sluisweg 12 te Veendam. Vp: € 127.500,- k.k. Fraaie 2/1 kap woning met diepe tuin. Starterswoning. 2 slaapkamers. Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op Funda! Hoofdweg 84 Slochteren. Vraagprijs €295.000,-- k.k. Aan de Hoofdweg/ hoek Slochterveldweg bieden wij namens opdrachtgevers te koop aan, deze fraaie vrijstaande woning met garage en schuurruimte; de woning is levensloopbestendig met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het geheel is keurig en uitstekend onderhouden. Rondom de woning zijn siertuinen aangelegd.
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op funda maar nu al te koop! Antillenstraat 62 te Groningen. Vp: € 359.000,- k.k. Bouwjaar 2016. Ruime tussenwoning met 3 woonlagen (ca. 131 m2 woonopp.) op een mooie locatie in Groningen. 4 slaapkamers. Moderne badkamer en keuken. Fraaie gezinswoning op een mooie locatie! Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Per 1 augustus te huur! Schoollaan 30 te Siddeburen.Centraal in het dorp gelegen appartement op de tweede woonlaag in een kleinschalig appartementencomplex met lift (Statenborg) huurprijs: €650,- . 1 slaapkamer en een balkon op het westen.
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op funda, maar nu al te koop! Hoofdweg 50 te Froombosch. Halfvrijstaande woning met slaap- en badkamer op de begane grond, 2 slaapkamers op de verdieping. Ruime tuin met uitzicht over de landerijen. Vraagprijs € 149.500,- k.k. Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop! Meenteweg 8 te Schildwolde. Zeer fraai en gemoderniseerde herenhuis met 3 slaapkamers en 1 slaapkamer/kantoor op de begane grond. 3 badkamers van verschillende groottes. Bouwjaar: 1902. Perceeloppervlakte: 685 m2. vraagprijs: €339.000,- k.k.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop! https://www.funda.nl/koop/slochteren/huis-87374005-de-krimpen-14/ Fraaie en ruime hoekwoning met 4 slaapkamers! Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Gelegen aan openbaar groen/speeltuin. Nabij diverse voorzieningen. Kindvriendelijke woonwijk!
 
Lees het hele bericht