Nieuws

Nieuw in verkoop! Hoofdweg 3 te Hellum! vraagprijs € 279.500,- k.k. Een fraaie vrijstaande woning aan de Hoofdweg in Hellum. De woning beschikt over een grote L-vormige woonkamer, een gemoderniseerde badkamer op de begane grond en 3 slaapkamers op de verdieping. Vrijstaande garage/schuur en een eigen oprit! Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Momenteel is Laura Hartenhof bij ons bezig met haar afstudeeronderzoek. Zij doet onderzoek naar de woonwensen van starters die willen wonen in de gemeenten Eemsdelta en/ of Midden-Groningen en hiervoor heeft zij een enquête opgesteld. Bent u starter met een woonwens in de gemeente Eemsdelta en/ of Midden-Groningen? Zou u dan deze enquête willen invullen? Alvast bedankt! Deze enquête is alleen bedoeld voor starters die nog thuiswonend zijn of op kamers wonen.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop en binnenkort op Funda! Nicolaas Beetstraat 2 te Zuidbroek. Vraagprijs: €215.000,- k.k. Deze fraaie eengezinswoning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk van Zuidbroek. De woning beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping. De woonkamer met open keuken biedt door haar raampartijen een ruimtelijk en licht geheel. Ook beschikt de woning over een eigen oprit met ruime vrijstaande garage en tevens achterin de tuin een overkapping met berging. Meer informatie of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in de verkoop: Noorderholt 8 te Siddeburen! Vraagprijs: € 445.000,- k.k. Namens opdrachtgever mogen wij u deze ruime vrijstaande woning in een rustige woonwijk in Siddeburen te koop aanbieden. Deze ruime woning is geschikt voor velen en beschikt over 3 slaapkamers; een toilet en voldoende bergruimte op de verdieping. De woning is levensloopbestendig te noemen door haar slaapkamer en de recent gemoderniseerde badkamer op de begane grond. Verder beschikt de woning over een inpandige garage en ruime tuin. Meer informatie is te verkrijgen via ons kantoor of Funda!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Houwerdastraat 9 te termunten! Vraagprijs : € 189.500,- k.k. Een fraaie karakteristieke vrijstaande woning met ruime tuin. De woning beschikt over 2 slaapkamers op de begane grond en 1 ruime slaapkamer op de verdieping. Daarnaast treft u op de begane grond ook de badkamer! Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Hoofdweg 166P te Siddeburen. Ruim appartement gelegen in het centrum van Siddeburen met alle benodigde voorzieningen op loopafstand. Het appartement is gelegen op de 1e woonlaag en beschikt o.a. over twee slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken en toegang tot balkon. Het complex beschikt over een liftinstallatie en een actie VvE. Meer info te verkrijgen via Funda of ons kantoor. https://www.funda.nl/koop/siddeburen/appartement-88158500-hoofdweg-166-p/
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Kerkpad 1 te Woltersum. Vraagprijs € 425.000,- k.k. Namens opdrachtgever, bieden wij te koop aan, een woonboerderij, gelegen op een terp in het centrum van Woltersum. De woning staat aan een pleintje tegenover de 18de eeuwse kerk. De woning biedt veel mogelijkheden voor u; de ruime woonboerderij bestaat uit een ruime gezinswoning met functionele kantoorruimte. Het geheel beschikt over een grote woonkamer, zeven slaapkamers, drie badkamers, woonkeuken, grote kantoorruimte enzovoort. Wanneer u wilt genieten van de zon, kunt u de keukendeuren openslaan en u staat in de ruime tuin. De tuin, die op het zuiden is gericht, is verdeeld in meerdere segmenten met gazon, terrassen, borders en struiken. Door de bijzondere ligging grenst de tuin slechts aan 1 zijde aan directe buren wat ondanks de centrale ligging vrijheid biedt. Woltersum is een mooi dorp met 350 inwoners, gelegen aan het Eemskanaal met veel scheepsvaart van Delfzijl-Groningen; Langs het Eemskanaal is onlangs een fietspad gerealiseerd waardoor zowel Groningen als Appingedam en Delfzijl per fiets binnen 20 minuten bereikbaar is. Tevens is er een goede busverbinding. In het dorp zijn vele voorzieningen: op cultureel, sociaal, educatief en sportief gebied, met onder andere een actief bezochte jeu de boules baan tegenover de woning. Wat het dorpje Woltersum eveneens bijzonder maakt is de aanwezigheid van een kleine openbare school, gelegen aan dezelfde straat als de woning. Ook parkeerruimte is in ruime mate aanwezig.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Hoofdweg 89 Froombosch. Vp: € 349.500,- k.k. Karakteristiek vrijstaande woning gelegen aan de rand van Froombosch met diverse voorzieningen binnen handbereik. De woning is omsloten door een fraai aangelegde tuin met terras en gazon. Het geheel beschikt over 3 slaapkamers op de begane grond, hier is eveneens de badkamer aanwezig. Daarnaast biedt de verdieping nog voldoende ruimte om hier meerdere kamer te creëren. Naast de woning treft u een ruime eigen oprit met garage en werkplaats. Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda. Oudewerfslaan 59 Winschoten. Vp: € 249.500,- k.k. Fraaie vrijstaande woning gelegen nabij het centrum van Winschoten. De woning beschikt over 3 slaapkamers, moderne keuken en badkamer en een diepe tuin met berging, carport annex terrasoverkapping. Dit op loopafstand van het centrum van Winschoten. Het geheel is met behoudt van de authentieke elementen gemoderniseerd. Uw interesse gewekt? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Ons kantoor weer fraai aangekleed! Met dank aan Groencentrum Freek van der Wal
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Schattersum 16 te Schildwolde! Gemoderniseerde en uitgebouwde halfvrijstaande woning gelegen in een kindvriendelijke woonwijk. Ruime eigen inrit. 4 Slaapkamers. Moderne en compleet ingerichte keuken. Onderhoudsvriendelijke tuin. https://www.funda.nl/koop/schildwolde/huis-88125670-schattersum-16/
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Schoollaan 12 te Noordbroek. Fraaie en sfeervolle halfvrijstaande woning op een prachtige locatie! 3 Slaapkamers! Ruime garage! Mooie landelijke locatie met fraai uitzicht over de landerijen. https://www.funda.nl/koop/noordbroek/huis-88125654-schoollaan-12/
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda. Schattersum 16 te Schildwolde. Vp: € 298.000,- k.k. Fraai uitgebouwde 2/1 kap woning in gezinsvriendelijke woonwijk van Schildwolde. De woning is volledig gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien. Het geheel beschikt over 4 slaapkamers, een airco unit voor de zolderkamer, nieuwe CV ketel, vloerverwarming, zonnecollector, moderne en luxe keukenopstelling en een moderne badkamer. Daarnaast beschikt de woning over een ruime garage met zolder en een onderhoudsarme tuin. Vermeldenswaardig is de uitbouw aan de voorzijde waardoor er een enorm ruime en lichte woonkamer is ontstaan! Al met al een plaatje en een bezichtiging waard! Meer info volgt via Funda! Uw interesse al gewekt? Of al een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Menoldalaan 6 te Hellum! Vraagprijs : € 229.000,- k.k. Een verrassend ruime 2 onder 1 kap woning met ruime oprit. De woning beschikt over 3 slaapkamers en een mooie badkamer. De L-vormige woonkamer met open keuken, de bijkeuken en een aangebouwde garage maken de woning compleet tot een gezinswoning; ook voor de starters een ideale uitgangspunt. Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Een 2 onder 1 kap woning gelegen aan de Schoollaan 12 te Noordbroek! Vraagprijs : € 239.000,- k.k. In deze fraai en sfeervol geïsoleerde woning met kunststofkozijnen kunt u elke ochtend genieten van het uitzicht via het keukenraam over de velden tot aan het Slochterbos, waar reeën , fazanten en hazen talrijk aanwezig zijn! 2 grote en 1 kleine slaapkamer op de verdieping. Achter de woning is een in 2021 aangelegde tuin met gazon, terrassen en borders. Tevens een grote werkschuur/garage. Eén en al rust in de omgeving! Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Soms zijn mijn gemaakte video's voor Makelaardij Reilink Vastgoed even de moeite van het delen waard.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verhuur! In het nieuwe Multifunctionele Centrum Siddeburen (MFC) bieden wij te huur aan een kantoorruimte met kitchenette. Het MFC Siddeburen is een plek waar culturele en maatschappelijke functies worden georganiseerd. Door een dagelijkse openstelling, en het open karakter van het gebouw zullen bewoners op een vriendelijke en toegankelijke wijze elkaar kunnen vinden en blijven ontmoeten. De culturele en maatschappelijke functies in het MFC zullen elkaar op dit gebied aanvullen en daardoor versterken. Binnen het gebouw zijn een aantal kantoorruimtes beschikbaar waarvan er op dit moment één beschikbaar is. De ruimte is ca. 21 m2 groot en beschikt over een kitchenette en een airco-unit. Daarnaast wordt het object verwarmd middels vloerverwarming. Bij de ruimte hoort een parkeergelegenheid welke aan de achterzijde van het complex is gelegen. Het geheel wordt verhuurd inclusief stookkosten en gebruik van gemeenschappelijke voorzieningen waaronder ook gebruik van spreekkamers en schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes. Voor meer informatie over het MFC verwijzen wij u naar de website https://mfcsiddeburen.nl/ . Voor meer informatie omtrent de huur van de ruimte zoals prijzen en termijn kunt u contact met ons kantoor opnemen!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Twee Kerspelenweg 1 te Slochteren. Vraagprijs € 385.000,- k.k. In een kindvriendelijke en groene woonwijk van Slochteren gelegen ruime vrijstaande woning met 4 slaapkamers. Geheel is gelegen op een perceel van ca. 770 m2. De woning kenmerkt zich door uitstekende ligging en de ruime vertrekken. Totale woonoppervlakte bedraagt ca. 179 m2. Meer informatie te verkrijgen via ons kantoor of Funda.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda. Hoofdweg 100 te Hellum. Vraagprijs € 340.000,- k.k. Landelijke vergezichten! Uitgestrekte landerijen! Aan een doodlopende laan van de Hoofdweg in Hellum bieden wij te koop aan een ruime woonboerderij op een kavel van ca. 3415 m2. Het betreft hier de laatste woning op de laan, dus geen verkeer voor de deur langs. Genieten van de rust, ruimte en de natuur op deze idyllische plek, maar toch weer niet te ver van de voorzieningen. Een unieke plek! De tuin is ingevuld met behoudt van het landelijke karakter, hierbij vooral de zichtlijnen in stand gehouden. Aan de oostzijde is een bomenrij aangeplant om de nodige beschutting te bieden. Het natuurlijke karakter wordt versterkt door de aanwezige houtwallen die veel bezocht worden door een enorme diversiteit aan vogels. De om de woning gelegen tuin is daarnaast ingevuld met zitjes, gazon en een boomgaard. De woning biedt vele mogelijkheden. Eerlijkheidshalve dient de woning aangepast te worden aan de maatstaven van deze tijd. Wat bij binnenkomst van de woning opvalt is de speelse indeling met daarbij vanuit bijna alle zijden wederom dat weidse. De huidige indeling van het geheel is eventueel nader in te vullen. Meer info te verkrijgen via ons kantoor of Funda!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Scharmer AE 1 te Woudbloem. Vraagprijs € 298.000,- k.k. Namens het Waterschap Hunze en Aa's bieden wij te koop aan een vrijstaande woning, gebouwd in de jaren 80, op een unieke locatie aan de rand van Woudbloem. Dit object is gelegen aan de rand van het natuurgebied met een prachtig uitzicht. Omsloten door de groene natuur! Het geheel beschikt o.a. over 3 slaapkamers, woonkeuken met eenvoudige opstelling, ruime woonkamer en een aangebouwde stenen garage. Het ruime perceel beslaat ca. 1593 m2, dit dient nog te worden uitgemeten door het Kadaster. Voorzieningen zijn in voldoende mate in de omliggende dorpen aanwezig, welke goed te bereiken zijn. Daarnaast is de stad Groningen ook op korte afstand gelegen! Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht