Nieuws

Ons kantoor weer voorzien van een nieuwe folie! Met dank aan Faber Reklame en Wilco van der Laan! Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Torenlaan 5 te Noordbroek. Vraagprijs € 298.000,- k.k. Fraaie en bovenal ruime vrijstaande woning (stolp) op een rustige locatie, aan een laantje, in Noordbroek. De woning beschikt over een bad en slaapkamer op de begane grond. Daarnaast nog 4 slaapkamers en badkamer op de verdieping. Dus levensloopbestendig maar ook geschikt voor een groot gezin. De om de woning gelegen tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Hoofdweg 58 Schildwolde. Vraagprijs € 389.000,- k.k. Ruime vrijstaande woning met garage en prachtige tuin! Woning beschikt over 6 royale slaapkamers, 2 badkamers, sauna, een woonkeuken en ruime woonkamer! In de tuin is het op de zonnige dagen heerlijk vertoeven! Het perceel is ca. 955 m2 groot. O.a. een ruime houten schuur en diverse zitjes, privacygericht! Meer informatie te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Jan van Galenstraat 21 te Delfzijl. Vraagprijs € 189.500,- k.k. Vrijstaande woning nabij het centrum van Delfzijl. Fraai verbouwd/uitgebouwd. Ruime tuin en grote aangebouwde garage, eigen inrit. 3 slaapkamers, mogelijkheid voor een 4e slaapkamer. Verwarming middels CV, grotendeels kunststof kozijnen. Meer info te verkrijgen via ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Zigzagoven 9 te Delfzijl! Een ruim 4-kamer appartement! Netjes onderhouden! 3 slaapkamers! vr.prijs: € 125.000,- k.k. Ruime garage gelegen onder het complex. Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! De Holterij 11 te Schildwolde. Vp: € 498.000,- k.k. Luxe en modern met karakteristieke invloeden! Onmogelijk? Met gepaste trots mogen wij u deze fantastische vrijstaande woning (2006) met aangebouwde garage aanbieden. Het geheel is door Signatuur Architecten ontworpen in de stijl van een authentieke “Oldambtster boerderij”. Kenmerkend hiervoor zijn de vele ramen. Hierdoor is de lichtinval optimaal! De woning telt 52 ramen in diverse soorten en maten. De glazen uitbouw maakt het huis ruim en licht. Het geheel beschikt over 3 slaapkamers (voldoende mogelijkheid tot uitbreiding), een ruime aangebouwde garage, een fraaie om de woning gelegen tuin. Uiteraard mag een luxe keuken en badkamer niet ontbreken. Vermeldenswaardig is het uitzicht aan de voorzijde richting 't Roegwold! Meer info te verkrijgen via ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Fraaie vrijstaande woning aan de Oudeweg 47 te Siddeburen! vr.prijs: € 185.000,-k.k. Ruime diepe tuin gelegen op het zuiden. Ruime vrijstaande stenen garage/schuur. Badkamer en 2 slaapkamers op de begane grond. Op de verdieping 2 slaapkamers. Perceeloppervlakte 672 m2. Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Binnenkort op Funda! Goed onderhouden vrijstaande woning met aangebouwde garage (ca. 44 m2). Hoofdweg 85 te Hellum! vr. prijs: € 297.500,- k.k. Badkamer en slaapkamer op de begane grond. 2 slaapkamers op de verdieping. Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Fraaie halfvrijstaande woning aan de Noorderweg 68 te Siddeburen! vr.prijs: € 159.500,- k.k. Grotendeels gemoderniseerd. Het geheel beschikt over een ruime en diepe tuin op het noorden met uitzicht over de landerijen. Houten schuur met achtergelegen terras. 3 slaapkamers. Meer info of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Hoofdweg 8 te Wagenborgen! vr.prijs: € 197.500,- k.k. Fraaie vrijstaande woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de verdieping 3 slaapkamers en een mogelijkheid voor een 4e. Achter de woning een vrijstaande schuur/garage met een overkapping van ca. 50m2. Meer info volgt via Funda.
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op Funda! Hoofdweg 147 te Siddeburen. Vraagprijs € 239.000,- k.k. Op een mooie locatie op loopafstand van het centrum van Siddeburen bieden wij te koop aan deze levensloopbestendige vrijstaande woning met ruime houten garage en ruime besloten tuin. Alle benodigde woonvertrekken bevinden zich op de begane grond. Het geheel ligt op loopafstand van het centrum van Siddeburen met tal van voorzieningen. De woning beschikt over 3 slaapkamers en een ruim perceel van ca. 1025 m2. De ruime garage is ca. 6m x 10m. Meer info volgt via Funda!
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw op Funda! Vrijstaande woning gelegen in het rustig gelegen dorp Tjuchem. Deze prachtige en fraaie, vrijstaande nieuwbouw woning op een ruim erf van 1770 m² is als een plaatje ! De ruime schuur, dubbele garage, tuinhuis en fraai aangelegde tuin en bestrating maakt het plaatje compleet. UItvalswegen richting Groningen/Assen zijn goed te bereiken! https://www.funda.nl/koop/tjuchem/huis-87746244-hoofdweg-34/
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op Funda, maar nu al te koop! Hoofdweg 34 te Tjuchem. Vp € 325.000,- k.k. Royale vrijstaande woning met aan de achterzijde uitzicht over de uitgestrekte landerijen. Ruim perceel van 1770 m2. Vrijstaande garage! 3 slaapkamers! Zeer goed onderhouden! Meer info volgt!
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op funda! Zuiderweg 19 te Slochteren. Vraagprijs € 279.000,- k.k. Vrijstaande woning met 4 slaapkamers en aangebouwde garage gelegen in een groene woonwijk van Slochteren. Nabij diverse voorzieningen, volledig gerenoveerd/gemoderniseerd. Instapklaar! Indeling begane grond: Hal/entree met meterkast en trapopgang naar de verdieping; toiletruimte; badkamer voorzien van wastafelmeubel en inloopdouche; keuken voorzien van een nieuwe rechte opstelling; inloopkast met witgoedaansluiting; woonkamer; studeer-/slaapkamer. 1e verdieping: Overloop; 3 slaapkamers; toiletruimte. Meer info volgt via Funda.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verhuur! Per 1 mei 2021 beschikbaar! Bedrijfsruimte/winkelruimte gelegen in het centrum van Siddeburen. Hoofdweg 179a. De totale oppervlakte is ca. 50 m2. huurprijs is € 450,- per maand. Indeling: Entree winkelruimte met 2 etalages (totale oppervlakte ca. 40 m2); keuken voorzien van rechte opstelling; hal met cv-ruimte; toiletruimte. Meer info te verkrijgen via ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verhuur! Reint Dijkemastraat 25 te Siddeburen. Appartement gelegen op de 2e verdieping in appartementencomplex nabij het centrum van Siddeburen. Doelgroep 55+. Meer info via Funda. https://www.funda.nl/huur/siddeburen/appartement-87724414-reint-dijkemastraat-25/
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verkoop! Kleiwerd 108 te Groningen. Vraagprijs € 315.000,- k.k. Fraaie tussenwoning met 5 slaapkamers in kindvriendelijke woonwijk van Groningen. Gebouwd in 2007! Goed geïsoleerd! Gelegen aan de rand van de wijk Reitdiep. Fietsafstand van het centrum! Meer info volgt via Funda! Een afspraak is reeds te plannen..
 
Lees het hele bericht
 
Binnenkort op Funda, maar nu al te koop! Een prachtige monumentale villa aan de Hoofdweg 13 te Slochteren! De woning heeft uitzicht op de fraaie en statige Fraeylemaborg met het Slochterbos! Achter de woning is een groot terrein/grasland van 1650 m2 met 2 paardenboxen. vr.prijs: € 349.000,- k.k. Meer info te verkrijgen via ons kantoor.
 
Lees het hele bericht
 
Nieuw in verhuur! Louise Henriettestraat 20a te Groningen. Fraaie bovenwoning nabij Noorderplantsoen en centrum. Kale huurprijs € 950,00 per maand. Indeling: Entree met trapopgang naar de 1e verdieping. 1e verdieping: Hal; toiletruimte; keuken voorzien van rechte opstelling; badkamer voorzien van wastafelmeubel en douche; woonkamer. 2e verdieping: Overloop welke toegang biedt tot 4 kamers (resp. ca. 8 m2, ca. 5 m2, ca. 10 m2 en ca. 3 m2). Daarnaast nog een bergzolder met vlizotrap bereikbaar.
 
Lees het hele bericht